Udrea: Aceasta campanie nu prea are nerv. Ponta si Iohannis par intr-un tandem

Luni, 20 Octombrie 2014, ora 07:51
3183 citiri
Udrea: Aceasta campanie nu prea are nerv. Ponta si Iohannis par intr-un tandem
Foto: Facebook/Elena Udrea

Elena Udrea, candidatul Partidului Miscarea Populara (PMP) la presedintie, considera ca in campania electorala nu exista competitie si ca principalii candidati, Victor Ponta si Klaus Iohannis, par mai degraba intr-un "tandem" decat intr-o competitie.

"Mi se pare ca aceasta campanie nu prea are nerv, nu prea exista competitie. Ma asteptam de la principalii doi candidati, asa cum arata sondajele in acest moment, de la domnul Ponta si de la domnul Iohannis, sa vad ca sunt intr-o competitie. Ei par mai degraba intr-un tandem. Nu prea au ce sa isi reproseze.

Cred ca aceasta campanie ar trebui sa dea ocazia electoratului sa aleaga intr-adevar intre cei care doresc votul acestuia si candidatii sa se prezinte in fata electoratului cu propriile programe. Sa urmarim programele candidatilor, si nu scandaluri permanente legate de subiecte care nu au legatura cu ceea ce ar trebui sa se intample in aceasta perioada", a declarat Elena Udrea duminica seara la TVR 1.

Intrebata daca simte lipsa unor dezbateri deschise la care sa participe toti candidatii, ea a spus ca se simte aceasta lipsa si ca principalii candidati "fug" de dezbateri.

Udrea, despre raspunsul lui Iohannis la provocarea de a se infrunta la TV: O abureala!

"Eu l-am provocat pe domnul Iohannis, incepand de vineri curge timpul, am pornit un cronometru. L-am provocat in primul rand pe domnul Iohannis, candidatul presupus al Opozitiei, la o confruntare, la o dezbatere in fata electoratului de centru-dreapta, in fata electoratului nehotarat, pentru a arata care este adevaratul candidat de Opozitie, adevaratul candidat care poate si vrea sa il invinga pe Victor Ponta in turul II. L-am provocat si pe Victor Ponta la o dezbatere inca de la inceputul campaniei", a spus Elena Udrea.

In opinia sa, Klaus Iohannis poate sa duca la situatia in care in turul II sa existe doi candidati USL.

"Eu sustin ca domnul Iohannis, asa cum arata acum sondajele, fiind pe locul II, poate sa ne duca in situatia in care in turul II sa avem doi candidati USL, adica pe Victor Ponta si pe Klaus Iohannis", a mai spus Udrea.

Alegeri prezidentiale 2014: Elena Udrea - de la presedintele Norvegiei la urmasa lui Traian

Ea considera ca electoratul are nevoie de o dezbatere intre ea si Klaus Iohannis pentru a vedea cu adevarat cine "este cel care vrea si care poate sa il invinga pe Victor Ponta in turul II".

"De la domnul Klaus Iohannis nu au auzit pana acum o critica adusa guvernarii Ponta. Nu l-am auzit sa spuna ceva despre principalul sau contracandidat, Victor Ponta. Mai mult, ne-a si spus ca, daca va castiga presedintia Romaniei, il va pastra pe Victor Ponta prim-ministru", a afirmat Elena Udrea.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#alegeri prezidentiale 2014, #Elena Udrea candidat presedintie, #Elena Udrea dezbatere Klaus Iohannis , #Candidat Alegeri Prezidentiale 2014