Udrea, dupa ce a fost denuntata la Parchetul General: Felix nu doarme de grija mea

Vineri, 03 Octombrie 2014, ora 21:08
5991 citiri
Udrea, dupa ce a fost denuntata la Parchetul General: Felix nu doarme de grija mea
Foto: Romania TV

Un denunt penal a fost depus la Parchetul General impotriva Elenei Udrea, in care aceasta este acuzata de conflict de interese si deturnare de fonduri. "Felix nu doarme de grija mea", este reactia Elenei Udrea.

Concret, fostul ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului este acuzat ca a construit un complex rezidential privat, in care figura si o locuinta pentru uz personal, folosind fonduri europene, informeaza Jurnalul.

Dosarul cu numarul 535/P/2014 se refera la un contract incheiat in 2011 intre ministerul condus pe atunci de Elena Udrea si Medusa Hotel International SRL, pentru realizarea "Complexului de Agrement La Stejarii". Finalizat in decembrie 2013, contractul a costat 11 milioane de euro si, conform denuntatorului, nu a putut fi utilizat niciodata in scopul turistic pentru care a fost ridicat.

Intr-un comunicat remis presei de PMP sub titlul "Felix nu poate dormi de grija Elenei Udrea nici in inchisoare si comite inscenari de presa" se arata ca "denuntul penal este o aberatie fara margini".

"Acesta a fost formulat de catre Sandu Jean Catalin, fost jurist la Institutul de Cercetari Alimentare (ICA), astazi coleg de inchisoare cu Dan Voiculescu, acuzat de coruptie si spalare de bani, cu un prejudiciu de 60 de milioane de euro, in dosarul privatizarii frauduloase a ICA.

Constatam ca Felix nu poate dormi linistit nici in inchisoare. Nu poate accepta ca Justitia si-a facut datoria, ca nu a reusit sa resusciteze sistemul securisto-comunist care a fost infrant, ca nu a anulat statul de drept, desi a facut incercari disperate in acest sens in anul 2012", se arata in comunicatul PMP publicat de Evenimentul Zilei.

Totodata, PMP le atrage atentia jurnalistilor sa fie "foarte atenti" la "credibilitatea" celor care formuleaza astfel de acuzatii.

Pe de alta parte, miercuri seara, Elena Udrea a fost audiata la DNA in calitate de martor intr-un dosar in care Gheorghe Stefan, primarul din Piatra Neamt, este suspectat de fapte de coruptie.

Elena Udrea, audiata la DNA: Eu nu cred in coincidente

De asemenea, numele fostului ei sot, Dorin Cocos, este mentionat in referatul din Dosarul Microsoft, in care procurorii DNA cer urmarirea penala pentru fosti 9 ministri.

500.000 de euro șpagă pentru postul de arhitect șef al Iașiului. Detalii din rechizitoriul primarului Mihai Chirica
500.000 de euro șpagă pentru postul de arhitect șef al Iașiului. Detalii din rechizitoriul primarului Mihai Chirica
Apar informații din dosarul în care primarul Mihai Chirica este acuzat de autorizarea în condiții ilegale ale unor construcții din municipiul Iași. Un funcționar, martor în dosar, a...
Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății, și-a depus candidatura la șefia unui consiliu județean din Moldova
Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății, și-a depus candidatura la șefia unui consiliu județean din Moldova
Filiala Vaslui a PNL și-au adus tot efectivul la Biroul Electoral Județean (BEJ) Vaslui, pentru depunerea oficială a candidaturii lui Nelu Tătaru la conducerea Consiliului Județean Vaslui....
#denunt penal Udrea deturnare fonduri, #Elena Udrea denunt penal Parchet , #Candidat Alegeri Prezidentiale 2014