Udrea, candidat oficial la prezidentiale: Voi continua luptele lui Traian Basescu

Marti, 19 August 2014, ora 13:35
14397 citiri
Udrea, candidat oficial la prezidentiale: Voi continua luptele lui Traian Basescu

Elena Udrea este, oficial, candidatul Partidului Miscarea Populara la alegerile prezidentiale din aceasta toamna.

Decizia a fost luata, marti, de conducerea partidului, in sedinta Colegiului National al PMP. Udrea a anuntat ca a fost aleasa drept prezidentiabil al partidului, precizand ca singurul care a votat impotriva ei a fost europarlamentarul Cristian Preda.

Elena Udrea a mentionat si ca seful ei de campanie va fi deputatul Eugen Tomac, fostul presedinte al PMP.

Cristian Diaconescu demisioneaza din PMP. Va candida independent la prezidentiale

"Sunt cel mai potrivit candidat pentru ca oamenii politici trebuie sa faca ceva pentru cei carora le cer voturi. Cred ca Romania are nevoie sa devina o tara frumoasa, tinerii sa aiba locuri de munca, pensionarii sa isi permita medicamente, familiile sa isi permita sa isi trimita copiii la scoala. Avem nevoie de o tara ale carei frumuseti naturale sa fie puse in valoare", a declarat Elena Udrea.

Aceasta a promis ca va duce mai departe "luptele" incepute de Traian Basescu.

"Este nevoie sa fie dus mai departe proiectul lui Traian Basescu pentru Romania si multe din proiectele lui Traian Basescu incepute pentru Romania.

Revolta in PMP Partidul cu Udrea, Fundatia cu Diaconescu?

Este nevoie de un presedinte care sa continue luptele si toate lucrurile bune incepute de Traian Basescu in ultimii zece ani, de un presedinte care sa nu se indoiasca de nevoia de a lupta pentru independenta justitiei, de un presedinte care sa militeze pentru depolitizarea institutiilor statului si pentru statul de drept. Voi fi acest presedinte care sa continue eforturile si luptele lui Traian Basescu", a adaugat prezidentiabilul PMP.

"O competitie pe care o duc si in numele femeilor din aceasta tara"

Elena Udrea sustine ca, in politica, ea s-a luptat pana acum si cu prejudecatile.

"Pot sa duc aceasta lupta mai mult decat barbatii, pentru ca batalia mea a fost si cu prejudecatile, cu barbatii care au crezut ca in politica rolul femeilor este de a sta in spatele lor. Le-am aratat ca putem lupta de la egal la egal. Este o competitie pe care o duc si in numele femeilor din aceasta tara", a continuat liderul PMP.

Elena Udrea, contestata de fondatorii Miscarii Populare: Se dezice de Traian Basescu!

Proaspat desemnata candidat la prezidentiale din partea PMP, Elena Udrea a spus ca va avea o intalnire cu presedintele Traian Basescu.

"Ma voi intalni si cu Traian Basescu pentru a-i cere sprijinul", a adaugat Udrea.

Cristian Preda a cerut demisia lui Udrea

Europarlamentarul Cristian Preda a declarat, ulterior, ca a cerut demisia Elenei Udrea de la conducerea partidului, propunere respinsa insa de membrii PMP.

"Consider ca Elena Udrea trebuie sa explice de ce a discreditat candidatura lui Cristian Diaconescu. Am propus chiar ca ea sa fie demisa. Colegii au votat impotriva. Chiar au desemnat-o candidat", a declarat la Digi24 Cristian Preda, vicepresedinte al PMP.

Cristian Diaconescu, care fusese anuntat inca din iunie drept candidat al PMP la prezidentiale, a anuntat, luni, ca demisioneaza din Partidul Miscarea Populara si va candida in calitate de independent la alegerile prezidentiale din toamna. Replica a venit imediat de la Elena Udrea, presedintele PMP, care a spus ca Diaconescu fusese "propus, nu votat" pentru a fi candidatul PMP in cursa pentru Cotroceni.

De asemenea, Elena Udrea a declarat ca e gata sa-si asume candidatura la prezidentiale, apreciind in acest context ca il poate invinge pe Victor Ponta "in orice competitie"

Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime"
Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime"
Senatoarea Diana Șoșoacă susține că a primit amenințări și este hărțuită, cu scopul de a-și prezenta demisia. Ea pretinde chiar că e șantajată cu filmări compromițătoare cu ea,...
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va dezbate marţi contestaţia depusă de Alianţa Dreapta Unită la decizia Biroului Electoral Central de respingere a protocolului său de constituire....
#Udrea prezidentiale PMP, #Udrea candidat oficial prezidentiale, #Udrea Basescu alegeri prezidentiale , #Candidat Alegeri Prezidentiale 2014