Udrea, invitata din nou la audieri la 1 septembrie (Video)

Joi, 20 August 2009, ora 16:11
2090 citiri
Udrea, invitata din nou la audieri la 1 septembrie (Video)
Foto: Jurnalul National

Membrii Comisiei de ancheta in cazul Ministerului Turismului au decis joi sa o invite din nou pe Elena Udrea la audieri, pe 1 septembrie.

De asemenea, comisia a hotarat sa-l sesizeze si pe premierul Emil Boc in acest sens, dupa ce joi Udrea a parasit lucrarile Comisiei fara sa raspunda la intrebarile deputatilor.

La audieri vor mai fi invitati saptamana viitoare reprezentantii Ministerului care au fost citati si nu s-au prezentat pana acum in fata Comisiei, si reprezentantii firmelor BRD, Eventures, Media Investment, Clir Media si DBV Media House.

Elena Udrea a stat joi la Comisia de ancheta aproximativ 20 de minute.

Presedintele comisiei, Ludovic Orban, nu a reusit sa o convinga pe Elena Udrea sa ramana la audieri, chiar daca i-a reamintit ca are obligatia constitutionala de a se prezenta in fata comisiei si de a pune la dispozitie toate documentele cerute.

"Tocmai m-am prezentat", a replicat ministrul Turismului iesind din sala si declarand in fata jurnalistilor care roiau in jurul ei pe hol ca va reveni la audieri "daca aceasta comisie se va schimba" si daca cei "care au fost dovediti ca vor sa imi faca un dosar ilegal nu se vor mai afla in comisie. Am dreptul sa refuz membrii acestei comisii care au atributii de instanta si care au pus la cale un complot".

Orban nu vine la sedinte

Deputatul PNL, Ludovic Orban, presedinte al Comisiei de ancheta Udrea, si-a anuntat colegii ca nu va putea participa la sedintele programate saptamana viitoare.

Orban l-a numit pe social-democratul Nicolae Banicioiu inlocuitor in functia de presedinte, iar pe Diana Tusa ca membru in Comisie.

A.B.

Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Odată cu retragerea medicului Cătălin Cîrstoiu și renunțarea la candidatura comună PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, se găsea în situația...
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
#Udrea audieri comisie, #comisie ancheta Elena Udrea, #Elena Udrea audieri Parlament , #comisie ancheta