Toader (PDL) admite: Vor mai pleca parlamentari cu Udrea

Vineri, 31 Ianuarie 2014, ora 12:17
4011 citiri
Toader (PDL) admite: Vor mai pleca parlamentari cu Udrea

Liderul deputatilor PDL, Mircea Toader, spune ca era previzibila plecarea Elenei Udrea la Miscarea Populara si ca sunt parlamentari democrat-liberali care o vor urma, insa nu in numar mare.

"Era previzibila, dupa modul de actiune al dansei in partid si in Parlament, dar plecarea e plecare! Nu va fi impactul pe care si-l doreste. Cred ca vor pleca doar cativa parlamentari care au fost apropiati de dansa in conventie", a spus parlamentarul de Galati pentru Ziare.com.

El spune ca Elena Udrea era oricum pasibila de o sanctiune din partea partidului.

"Oricum era o discutie ca in Colegiul Director sa discutam situatia doamnei Udrea, inclusiv o eventuala sanctionare. Asta e, fiecare isi urmeaza drumul lui", a mai comentat Toader.

El a vorbit si despre partidul in care a plecat Elena Udrea, PMP, spunand ca e posibil ca PDL si acesta sa sustina un candidat comun la alegerile prezidentiale de anul acesta.

"Cu PMP vom discuta conditiile si modalitatea de sustinere a unui candidat comun la prezidentiale, dar primul test inseamna europarlamentarele", a declarat Toader.

Elena Udrea a demisionat din PDL

Deputatul Elena Udrea a confirmat pentru Ziare.com ca si-a dat demisia din PDL si a anuntat ca se inscrie in Partidul Miscarea Populara.

PDL a convocat pentru 1 februarie, la Brasov, Colegiul Director largit si Biroul Permanent National al partidului, unde a fost invitata si Elena Udrea.

Aceasta insa, l-a sunat joi pe Gheorghe Flutur si i-a spus ca nu vine la Brasov si ca a demisionat din partid, au declarat surse din PDL pentru Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#Elena Udrea plecare parlamentari PDL, #demisie Udrea plecari PMP , #demisie