Udrea ii cearta pe romanii care accepta mita electorala: Este vina tuturor

Vineri, 19 Iunie 2015, ora 10:55
4066 citiri
Udrea ii cearta pe romanii care accepta mita electorala: Este vina tuturor
Foto: captura Youtube/compaqmas/Arhiva 2012

Fostul ministru Elena Udrea nu e deloc mirata ca tot mai multi politicieni sunt vizati de dosare de coruptie pentru fapte comise in timpul campaniilor electorale, avand in vedere ca este nevoie de foarte multi bani la alegeri, parte din ei ducandu-se pe "cadouri electorale".

"Nu suntem pregatiti sa acceptam niste realitati si ne ascundem sub pres. Nu ma mir (de retinerea lui Andrei Chiliman - n. red.). Este o realitate pe care, daca actuala clasa politica nu o recunoaste, pentru ca se intampla si in ograda lor, nu doar a celorlalti, nu ajungem nicaieri.

Elena Udrea, intrebata cum de arata atat de bine: E greu in puscarie sa tii dieta

Daca nu ar mai costa atat de mult campaniile electorale, daca nu s-ar mai da pungi cu mancare, geci, daca alegatorii nu ar mai accepta cadouri... Este vina tuturor - si a celor care accepta, si vina politicienilor ca ne-am molipsit toti de la fostul partid comunist transformat acum in PSD", a spus Elena Udrea, la iesirea din sediul Sectiei 2 Politie din Bucuresti, unde trebuie sa se prezinte periodic ca masura in cadrul controlului judiciar.

Elena Udrea stia de banii dati de Cocos in campaniile PDL: Asa se finanteaza, de ce va prefaceti ca nu stiti?

Udrea a avut si ea de dat explicatii despre finantarile campaniilor PDL, existand un denunt potrivit caruia Dorin Cocos, fostul sot al deputatului PMP, ar fi dat multi bani.

"Nu e un secret, asa se finanteza campaniile elctorale, de ce va prefaceti ca nu stiti? Intrebati-i pe Iohannis, pe Ponta, veti vedea ca fac la fel. Stiam ca Dorin Cocos finanta campaniile PDL", a dezvaluit Elena Udrea in fata jurnalistilor, la sfarsitul lunii februarie.

Elena Udrea a fost trimisa in judecata, pe 21 aprilie, in dosarul "Gala Bute", in care este acuzata de abuz in serviciu in legatura cu organizarea evenimentului omonim de catre Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului si respectiv de luare de mita in legatura cu finantarea de catre acelasi minister a mai multor contracte.

Elena Udrea scapa de arestul la domiciliu

Incepand din 7 mai, Elena Udrea s-a aflat in arest la domiciliu. Ea a fost eliberata din Penitenciarul Targsor, dupa ce instanta suprema a decis definitiv inlocuirea masurii arestului preventiv. Fostul ministru Elena Udrea a stat in arest preventiv din 25 februarie, pana in 30 aprilie ea, fiind incarcerata in arestul central al Politiei Capitalei, apoi transferata la Penitenciarul Targsor.

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis insa marti ca Elena Udrea sa fie judecata sub control judiciar. Udrea a stabilit, cu politistii supraveghetori de la Sectia 2, zilele in care trebuie sa se prezinte, ca masura in cadrul controlului judiciar, fostul ministru anuntand ca va veni de doua ori pe saptamana, marti si vineri, la ora 10.00.

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#elena udrea mita electorala, #DNA coruptie campanii electorale , #deputat