Apararea Elenei Udrea: Nu mi-am verificat fostul sot nici daca avea relatii extraconjugale

Vineri, 30 Ianuarie 2015, ora 08:19
5053 citiri
Apararea Elenei Udrea: Nu mi-am verificat fostul sot nici daca avea relatii extraconjugale

Dupa o zi de cosmar pentru Elena Udrea, in care a fost saltata de politisti din fata casei si audiata la DNA timp de patru ore, deputatul PMP isi prezinta pledoaria de aparare in miez de noapte pe o retea de socializare.

"Stiu ca ati auzit foarte multe in aceasta zi si in ultimele luni, dar va asigur ca acuzatiile formulate astazi impotriva mea sunt nejustificate", scrie pe Facebook Elena Udrea, intr-o postare de la miezul noptii de joi spre vineri.

Deputatul PMP arata mai intai acuzatiile care i se aduc in dosarul Microsoft.

"Sunt acuzata ca as fi omis cu intentie sa declar in 2010 suma de 584.000 de lei (aproximativ 135.000 de euro) cu care fostul sot si-a imprumutat propria firma. Si ca acesti bani sunt presupusi a fi obtinuti din Microsoft. Si ca, in general, eu trebuia sa stiu sau sa prezum ca parte din banii pe care ii utiliza in afaceri Dorin Cocos proveneau din presupuse actiuni ilegale", explica Udrea.

Fostul ministru nu contesta dreptul procurorilor de a presupune ca stia tot ce facea fostul sot.

Insa crede ca sustinatorii sai vor fi de acord "ca este frecventa situatia in care sotul nu spune acasa sotiei nici tot ce face, nici toti banii pe care ii castiga sau cum ii castiga".

Udrea sustine ca si-a bazat casatoria cu Dorin Cocos pe incredere si, de aceea, nu l-a verificat nici macar daca a avut vreo amanta.

"Declar ferm inca o data ca nu stiam de imprumutul respectiv, pentru ca nu mi-a spus. Si, sincer, cred ca nu si-a dat seama ca trebuie sa imi spuna. Daca mi-a spus despre imprumutul de la Pescariu, de ce sa il ascunda pe acesta, mai ales ca era trecut in actele contabile ale firmei? (adica la vedere)

Cat priveste obligatia mea de a prezuma ca fostul sot facea afaceri cu bani banuiti acum ca fiind ilegal obtinuti, cred ca este evident ca nu i se poate cere unei neveste sa isi verifice barbatul ce fel de afaceri face. Eu nu mi-am verificat fostul sot nici daca avea relatii extraconjugale, pentru ca o casatorie inseamna si incredere", mai scrie fostul ministru.

Elena Udrea are si o sugestie pentru procurori ca sa afle daca stia de afacerile oneroase ale fostului sot.

"Cred ca cel mai usor de aflat daca eu stiam sau nu este sa fie intrebat Dorin Cocos daca mi-a spus", inchide deputatul postarea.

Zi de foc la DNA: Elena Udrea, urmarita penal. Adriean Videanu isi petrece noaptea in arest

Udrea, urmarita penal pentru spalare de bani si fals in declaratii de avere

Elena Udrea este urmarita penal de procurorii DNA, incepand de joi, in dosarul Microsoft, fiind acuzata de spalare de bani si fals in declaratii. Fostul ministru al Turismului se afla sub control judiciar pentru o perioada de 60 de zile, timp in care nu are voie sa paraseasca Bucurestiul.

B.B.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Udrea Cocos acuzatii DNA, #Udrea urmarita penal DNA, #Udrea Cocos amanta , #DNA