Blaga, despre declaratiile Elenei Udrea: Barfe si lucruri fantasmagorice. Ea ma iubeste mult

Sambata, 31 Ianuarie 2015, ora 13:40
7583 citiri
Blaga, despre declaratiile Elenei Udrea: Barfe si lucruri fantasmagorice. Ea ma iubeste mult
Foto: B1TV

Co-presedintele PNL, Vasile Blaga, a declarat sambata ca in declaratiile Elenei Udrea de vineri se regasesc "prea multe barfe" si "lucruri fantasmagorice", precizand ca "se bat cap in cap" si a reiterat faptul ca nu are nicio implicare nici in dosarul EADS, nici in dosarul Microsoft.

Blaga a fost intrebat cum vede declaratiile Elenei Udrea, care vin sa dubleze acuzatii formulate de Gabriel Sandu.

Udrea, despre Microsoft: Un martor a spus ca i-a dat bani lui Blaga, Coldea a cerut retragerea declaratiilor

"Am vazut declaratiile si ale doamnei Udrea si ale domnului Sandu. Lucruri fantasmagorice, nu inteleg cum a finantat, de unde a finantat, cum a facut, de unde au facut. Eu v-am spus, primele declaratiile ale domniei sale, dat fiind faptul ca campania din 2008, cand spuneam ca in toate declaratiile lui de avere avea zero venituri, zero bunuri, zero lei, si asa mai departe.

De unde avea milioane de euro cu care a spus ca ar fi finantat campaniile. Repet, niciodata nu s-a pus problema ca vreun ministru al PD si pe urma al PDL sa-si plateasca functia, asa cum indirect sustine domnia sa", a declarat Blaga.

Udrea: Am discutat cu Ponta numirea Laurei Codruta Kovesi la DNA. Nu si a Alinei Bica la DIICOT

El a mentionat ca pana in acest moment nu a fost contactat de procurori cu privire la dosarele EADS sau Microsoft.

"Nu am nici o implicare nici in dosarul EADS, nici in dosarul Microsoft. Repet, niciuna. Am vazut si declaratiile doamnei Udrea de aseara. Ea ma iubeste mult si printre alte trimiteri a facut una la o emisiune la un post de televiziune care la un moment ridica problema unui martor ca ar fi auzit ca Florica in august 2004, ca eu ca sef de campanie o sa ajung ministru de interne si o sa-l ajut in cauza EADS.

Eu nici nu eram sef de campanie, ca in august 2004 era candidat la presedintie domnul Stolojan. Nici macar nu stiu sa minta. In 2 octombrie a devenit Traian Basescu candidat la presedintie. Nu am nicio implicare in cazul asta, dar nici nu am fost chemat", a mai declarat Blaga.

Udrea l-a denuntat la DNA pe seful SRI - il acuza ca i-a cerut lui Cocos bani pentru Ghita (Video)

Co-presedintele PNL a mentionat, raspunzand unei intrebari, ca il cunoaste pe Florian Coldea avand in vedere ca a colaborat cu SRI cand a avut calitatea de ministru de Interne.

"Nu cred ca un sef de serviciu poate sa intervina la o televiziune ca sa opreasca o emisiune. Nu cred ca este televiziune in Romania care sa accepte lucrul asta", a mai precizat Blaga.

De asemenea, el a fost intrebat daca apreciaza ceva din mecanismele prezentate de Elena Udrea in privinta transmiterii de informatii pot fi adevarate.

"Eu nu pot sa cred asa ceva. Adica domnia sa a spus nici mai mult nici mai putin ca ar fi fost o sursa de informatii alternativa la cel mai puternic serviciu de informatii a tarii. Nu-mi trece prin cap ca as putea accepta asa ceva, cred ca nici dumneavoastra. Pana ieri si DNA si SRI isi faceau treaba, erau in regula. Acuma, daca are o problema, nu mai sunt in regula. Eu nu pot fi de acord cu lucrurile astea. Barfe, prea multa barfa in interviul de ieri", a mai spus Blaga.

Co-presedintele PNL a mai sustinut ca declaratiile Elenei Udrea "se bat cap in cap".

"Eu nu am simtit ca domnul Coldea s-a implicat pentru noi sau ca s-ar fi implicat impotriva noastra domnul Maior, astea sunt povesti", a spus Blaga.

Elena Udrea a declarat, la Hotnews, ca, "la televiziunea domnului Ghita", in campanie, a aparut pentru doua ore un document din care rezulta ca Vasile Blaga a primit bani in dosarul Microsoft si despre care Sebastian Ghita i-ar fi relatat apoi ca a fost retras la cererea sefului SRI Florian Coldea.

Udrea a sustinut ca a fost in prim-plan de la inceputul aparitiei dosarului Microsoft.

"Toate documentele aparute pe surse se refereau la Elena Udrea. Toate dezbaterile, intr-o anumita parte a presei, erau despre Elena Udrea. De aceea am si iesit public sa spun ca nu mi se pare normal in momentul in care in acest dosar, spre exemplu, sunt numite, sunt pomenite de martori nume mari de lideri politici, cum ar fi Victor Ponta, dl Vasile Blaga, asta de catre martorul care l-a pomenit si pe Dorin Cocos. Tot acel martor a spus ca i-a dat bani lui Vasile Blaga", a sustinut Udrea, precizand ca este vorba despre Claudiu Florica, de la Fujitsu Siemens.

Intrebata daca a vazut aceasta declaratie in dosar, Udrea a confirmat si a spus ca documentul "a aparut si la televizor".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cristian Popescu - Piedone, avans considerabil față de ceilalți candidați la Primăria Capitalei, conform ultimului sondaj de opinie
Cristian Popescu - Piedone, avans considerabil față de ceilalți candidați la Primăria Capitalei, conform ultimului sondaj de opinie
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
#Elena Udrea Vasile Blaga, #Elena Udrea DNA, #Elena Udrea SRI, #Elena Udrea Sebastian Ghita , #DNA
Comentarii
Poza silvia_h
silvia_h
rank 5
Blaga despre E Udrea: "Ea ma iubeste mult" - nici sa fii ultimul
Poza vic79tor
vic79tor
rank 5
Domnul co-Blaga aveti grija domnu' ca poate are si niste