Ce spune Udrea despre o eventuala demisie din Parlament (Video)

Duminica, 08 Februarie 2015, ora 18:49
5882 citiri
Ce spune Udrea despre o eventuala demisie din Parlament (Video)
Foto: Digi 24

Elena Udrea a dezvaluit, la iesire de la audierile din Comisia Juridica, ce le-a spus colegilor deputati, insa nu a dat un raspuns clar in legatura cu posibilitatea de a-si da demisia din Parlament, luni, in plen, unde va participa la votul in cazul cererilor DNA de arestare preventiva si urmarire penala.

"Vedem ce va fi maine", a raspuns Elena Udrea, intrebata de jurnalisti daca isi va da demisia din Parlament.

Sedinta de urgenta in Parlament: Udrea, pledoarie in fata deputatilor juristi

Aceasta a fost rugata sa comenteze si declaratia presedintelui Traian Basescu, care a confirmat, la Congresul PMP, ca Udrea l-a informat in legatura cu seful SRI Florian Coldea si a spus ca deputatul trebuie sa beneficieze de conditii corecte pentru a se apara.

Basescu, despre Udrea: Sper sa se bucure de conditii corecte pentru a se apara

"Trebuie sa am posibilitatea sa ma apar in mod corect, nu asa, in felul in care mi se intampla mie. Ma bucur ca domnul presedinte a confirmat lucrurile pe care le-am spus", a declarat Udrea.

Ea a insistat asupra faptului ca le-a cerut colegilor sa avizeze pozitiv cererea de urmarire penala, insa nu a facut niciun apel la deputatii juristi in ceea ce priveste solicitarile DNA de arestare preventiva.

"Am reiterat ca comisia sa avizeze pozitiv cererea de urmarire penala. De asemenea, am spus colegilor ca nu cred ca e intamplator sau firesc ce mi se intampla, ca impotriva mea, in doua ore, sa se emita trei cererei de arestare preventiva, in conditiile in care pe niciuna dintre cauze, Gala Bute sau Microsoft, un am fost chemata sa-mi spun punctul de vedere (...).

Vreau sa fiu audiata de DNA, dar solicitatarea de arestare preventiva mi se pare excesiva si exceptionala. Le-am spus colegilor mei ca astept sa analizeze situatia asa cum se prezinta ea din dosarele DNA, si anume sa constate ca toate acele motive pentru care s-a cerut arestarea mea marti existau si luni, cand s-a cerut urmarirea penala, si joi, cand s-a impus controlul judiciar", a explicat Elena Udrea.

Intre timp, Comisia juridica a Camerei Deputatilor a avizat favorabil inceperea urmaririi penale, precum si solicitarea de arestare preventiva in dosarului Gala Bute, potrivit unor surse Digi 24.

Udrea, mai aproape de arest: Primul aviz pozitiv al deputatilor juristi

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Elene Udrea demisie Parlament, #Elene Udrea demisie, #Elene Udrea DNA, #Elene Udrea arestare , #DNA
Comentarii
Poza Doresc disparitia PSD
Doresc disparitia PSD
rank 5
Elena Udrea si nu numai ea,trebuie sa-si scoata din minte apelativul
Poza Doresc disparitia PSD
Doresc disparitia PSD
rank 5
Camera deputatilor va declara postul vacant,dupa condamnarea acestei