Elena Udrea, la Politie in ziua de Craciun: A facut selfie cu o admiratoare - Sustine ca a avut un an fabulos

Vineri, 25 Decembrie 2015, ora 10:32
5954 citiri
Elena Udrea, la Politie in ziua de Craciun: A facut selfie cu o admiratoare - Sustine ca a avut un an fabulos
Foto: Realitatea Tv

Elena Udrea a fost, vineri, in ziua de Craciun, la sectia 2 de Politie din Capitala, dupa ce procurorii DNA au decis sa-i prelungeasca masura controlului judiciar.

La iesire, fostul ministru al Turismului si-a facut selfie cu o admiratoare, care i-a transmis urari de bine si a mentionat ca o admira pentru ca e desteapta.

Elena Udrea a mentionat ca va petrece Craciunul cu mama ei si cu cativa prieteni si ca se va bucura de aceasta sarbatoare, chiar daca are niste limitari de deplasare.

"Craciunul e acelasi oriunde il petreci, e cea mai frumoasa sarbatoare si sper ca toata lumea sa o traiasca din plin. (...) E complicat acum, pentru ca nu am voie sa-mi petrec Craciunul cu cine as vrea eu, iar cu cine am voie... nu ma intereseaza.

A fost un an fabulos, au fost niste ocazii extraordinare de a ma cunoaste, experientele pe care le-am trait te imbogatesc pe viata. Sper ca anul viitor sa fie mai intelept pentru cei mai multi dintre noi", a explicat Elena Udrea.

Sursa: Realitatea Tv

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) au decis, joi, in Ajun de Craciun, sa prelungeasca controlul judiciar pe cautiune in cazul Elenei Udrea.

Elena Udrea a iesit de la DNA - ce au decis procurorii

La iesire, Udrea a spus presei ca isi doreste sarbatori linistite si nu a raspuns cand a fost intrebata daca isi doreste ceva si din zona politica.

DNA a decis pe 30 octombrie ca Udrea sa fie cercetata sub control judiciar pe cautiune, aceasta fiind stabilita la cinci milioane lei.

Pe 19 noiembrie, procurorii DNA au admis cererea Elenei Udrea de instituire a unei garantii asupra a doua terenuri din statiunea Baile Boghis, in contul cautiunii de cinci milioane lei.

Fostul ministru este acuzat de luare de mita in forma continuata, trafic de influenta in forma continuata, instigare la abuz in serviciu cu obtinere de foloase necuvenite pentru sine, efectuare de operatiuni financiare incompatibile cu functia ori incheierea de tranzactii financiare utilizand informatiile in virtutea functiei, spalare de bani in forma continuata, fals in declaratii de avere in forma continuata (cu referire la declaratiile de avere din perioada 2009 - 2012).

C.P.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Preşedintele Klaus Iohannis va participa miercuri şi joi, 17-18 aprilie, la reuniunea extraordinară a Consiliului European care va avea loc la Bruxelles. Şeful statului va participa, de...
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
#Udrea Politie Craciun, #Udrea declaratii Craciun, #Udrea selfie Politie , #DNA