Udrea dezvaluie presupusele SMS-uri schimbate cu Sebastian Ghita despre Cocos (Foto)

Miercuri, 04 Februarie 2015, ora 21:50
14011 citiri
Udrea dezvaluie presupusele SMS-uri schimbate cu Sebastian Ghita despre Cocos (Foto)
Foto: TVR 1

Elena Udrea a aratat, miercuri seara, un SMS pe care i-l atribuie lui Sebastian Ghita. De altfel, deputatul anuntase inca de saptamana trecuta ca va publica un schimb de SMS-uri cu Ghita, in care ar fi vorbit de banii pe care cel din urma i-ar fi primit de la Dorin Cosos.

"Ghita l-a vizitat pe fostul meu sot. Vineri pe 19 decembrie am avut o discutie cu domnul Maior in care i-am spus ca stiu ca fostul sot a facut aceste comisioane pentru domnul Coldea (generalul Florian Coldea- n.red.), dupa aceasta discutie, domnul Ghita a transmis faptul ca are acordul lui Coldea sa il viziteze pe Dorin Cocos si s-a dus. I-a zis ca ar trebui sa inteleaga ca asa a fost sa fie, ca o sa il puna liber, dar ca nu de Craciun, ci in perioada urmatoare, in ianuarie-februarie", a spus Elena Udrea, miercuri seara, la televiziunea publica.

"Intr-un SMS ii sugerez dlui Ghita ca stiu ca a luat banii de la Cocos. Imi raspunde ca ii pare rau pentru Dorin ca este un om bun, ca nu este ok mesajul meu si ca el credea ca ii dau mesaj inainte de Sarbatori", a adaugat Elena Udrea, aratand telefonul la camera.

Elena Udrea a adaugat ca in cadrul aceleiasi intalniri cu George Maior i-a spus fostului sef al SRI ca nu e bine ca generalul Florian Coldea si-a facut o tinta din persoana sa.

"Sunt oameni care tremura de frica ca as putea sa le spun numele. Ma gandesc ca daca tot am pornit aceasta cruciada o pot duce si singura. Cat curaj sa ai sa ii faci ancheta lui Coldea?", a punctat Udrea.

Deputatii juristi au avizat urmarirea penala a Elenei Udrea fara dezbateri

Filmul problemelor Elenei Udrea cu justitia

Elena Udrea a fost pusa sub urmarire penala in urma cu o saptamana, pe 29 ianuarie, pentru spalare de bani si fals in declaratii de avere, in dosarul Microsoft. La acea data in cazul ei s-a dispus si plasarea sub control judiciar, ea neavand voie sa paraseasca Bucurestiul.

Udrea, tot mai aproape de arest: DNA, noua solicitare, de aceasta data in dosarul Microsoft

O zi mai tarziu, Udrea anunta intr-un interviu Hotnews.ro ca a depus la DNA un denunt penal pe numele sefului interimar al SRI, Florian Coldea, facand numeroase acuzatii la adresa lui si declarand ca intre el si sefa DNA Laura Codruta Kovesi este o legatura foarte stransa.

Dosarul Gala Bute: Arest la domiciliu pentru Resmerita si fostii colaboratori ai lui Udrea. Cazul Obreja, amanat

Pe 2 februarie, DNA a cerut Parlamentului aviz pentru inceperea urmaririi penale a Elenei Udrea, in dosarul organizarii Galei Bute in anul 2011, cand aceasta ocupa si functia de ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului.

Pe 4 februarie, dupa ce ea a cerut in comisia juridica a Camerei sa i se ridice imunitatea pentru a-si demontra nevinovatia in instanta, deputatii juristi au avizat urmarirea penala a Elenei Udrea, fara dezbateri.

Cateva ore mai tarziu, DNA cerea aviz pentru arestarea Elenei Udrea, in 3 cauze. Unul in cazul dosarului Gala Bute, unul in cazul derularii contractului e-Romania, unde este acuzata de trafic de influenta si al treilea aviz de arestare pentru ca, prin declaratiile facute, a incalcat termenii controlului judiciar.

DNA cere aviz pentru arestarea Elenei Udrea

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Udrea DNA aviz arestare, #Udrea DNA arestare, #Udrea dosar Gala Bute, #Udrea dosar Microsoft , #DNA