Udrea recunoaste ca se teme: Adevarul e ca ma simt mai in siguranta supravegheata de Politie

Luni, 02 Februarie 2015, ora 16:01
3666 citiri
Udrea recunoaste ca se teme: Adevarul e ca ma simt mai in siguranta supravegheata de Politie
Foto: Digi 24

Elena Udrea a declarat, luni, ca prefera sa fie cercetata sub control judiciar in dosarul Microsoft si sa fie supravegheata de Politie, pentru ca se teme. In acest sens, deputatul PMP a anuntat ca renunta la contestatia depusa in vederea anularii masurii de control judiciar.

"Adevarul este ca ma simt mai in siguranta supravegheata de Politie, prefer sa stiu ca marti si vineri trebuie sa ma prezint la Sectia 2 si, daca nu ma duc, cineva ma cauta", a declarat ea, intr-o conferinta de presa.

Sefa autosuspendata a PMP a precizat ca le-a cerut avocatilor ei sa retraga contestatia la controlul judiciar.

"Doamna procuror Moraru este o persoana de buna credinta, nu voi contesta decizia de a incepe urmarirea penala si de a ma obliga sa nu parasesc Bucurestiul timp de doua luni", a mentionat Udrea.

Ea a vorbit si despre cazul judecatorului CCR Toni Grebla, anchetat de DNA pentru luare de mita. "Pentru ca nu a actionat cum s-a dorit a fost chemat la DNA", a acuzat Udrea.

Toni Grebla, audiat la DNA: Am fost intrebat de dobandirea strutilor, a rochitelor (Video)

Elena Udrea a mai sustinut ca acuzatiile ce i-au fost aduse in ultima perioada reprezinta o incercare de intimidare. In plus, deputatul PMP sustine ca ii este frica si ca nu mai are incredere in nimeni.

"Nu am incredere ca vor avea curaj sa cerceteze lucrurile pe care le-am spus. Sincer, nu mai am incredere in nimeni in acest moment. Am vazut cum toti mai marii barbati politici s-au ascuns pe sub mese. Intrebarea nu e ce am spus, ci de ce am spus acum. Daca lor, acestor mari barbati ai Romaniei, le este frica, sunteti de acord ca poate sa imi fie si mie frica?", a spus ea.

Elena Udrea, nou atac la SRI: Nu am incredere in nimeni. S-au activat acoperitii din presa

Numele Elenei Udrea, in doua dosare la DNA

Elena Udrea, care se afla sub control judiciar pentru 60 de zile, trebuie sa se prezinte la politie de doua ori pe saptamana, martea si vinerea, de la ora 11:00.

Elena Udrea, de doua ori pe saptamana la Politie

Deputatul nu are voie sa paraseasca localitatea de domiciliu decat daca anunta in prealabil, altfel risca sa ajunga in arest la domiciliu sau chiar in arest preventiv, daca cererea procurorilor e aprobata de Camera Deputatilor si apoi de instanta.

DNA a inceput saptamana trecuta urmarirea penala impotriva Elenei Udrea in dosarul Microsoft, in care este acuzata de spalare de bani si fals in declaratia de avere.

Udrea, urmarita penal pentru spalare de bani si fals in declaratii de avere

De asemenea, DNA a cerut luni Camerei Deputatilor sa incuviinteze inceperea urmaririi penale fata de fostul ministru al Turismului, in dosarul Gala Bute. Astfel, Comisia juridica va incepe miercuri dezbaterile in acest sens.

DNA cere aviz pentru inceperea urmaririi penale a Elenei Udrea

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#Elena Udrea teama, #Elena Udrea supravegheata politie, #Elena Udrea control judiciar , #DNA