Afla care sunt scriitorii preferati ai Elenei Udrea

Joi, 15 Decembrie 2011, ora 21:32
2926 citiri
Afla care sunt scriitorii preferati ai Elenei Udrea

Ministrul Dezvoltarii, Elena Udrea, a povestit, joi, la un eveniment pentru studenti organizat de PDL Bucuresti, ca a avut probleme in liceu la chimie si la fizica si a spus despre generatia sa care mergea in biblioteca ca era "demodata".

"Pe vremea studentiei mele, acum vreo 19 ani, era cu totul altfel, nu exista atata preocupare pentru Internet, nici nu era atat de extins. Inca mergeam in biblioteca, conta foarte mult si aveam aceasta deprindere din liceu.

Astazi, tehnica a avansat foarte mult, este cu totul o alta manifestare a tinerilor fata de scoala. Noi eram mai demodati", a declarat Udrea, la evenimentul la care organizatia PDL Bucuresti a acordat unui numar de 80 de studenti cu merite deosebite abonamente gratuite la Biblioteca Centrala Universitara din Capitala.

Intrebata ce materii i-au pus cele mai mari probleme, ea a numit procedura civila, chimia si fizica.

"In facultate nu (am avut probleme - n.red), pentru ca am facut stiinte juridice si administrative si este o facultate foarte frumoasa. Era insa o materie foarte grea, procedura civila, se spunea ca este foarte greu sa treci acest examen.

In liceu, pot sa va spun ca nu ma impacam deloc cu chimia sau cu fizica, de exemplu. Mai degraba cu literatura, cu istoria", a declarat ministrul Turismului.

Udrea a spus ca scriitori ei favoriti sunt Camil Petrescu si columbianul Gabriel Garcia Marquez.

"Camil Petrescu este autorul meu preferat. 'Ultima noapte de dragoste, intaia noapte de razboi', sau 'Patul lui Procust', sau 'Jocul ielelor'. Ultima carte citita... aaa, in afara de cartile pe care le citesc pentru ca-mi folosesc in functia de ministru, despre resursele de turism ale Romaniei, am primit niste carti, este o carte de Aurora Liiceanu despre patru femei cu patru destine, dar recunosc ca am frunzarit si nu am apucat sa intru in profunzimea cartii.

Din literatura universala, cand era o moda, Garcia Marquez (am citit - n.red), acum zece ani era o moda, toata lumea citea Garcia Marquez", a povestit Udrea.

Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, îi cere Gabrielei Firea să oprească jocul politic "la două capete" şi să se retragă de pe lista PSD - PNL pentru alegerile...
#Udrea Camil Petrescu Marquez, #Udrea scriitori preferati , #ministrul Dezvoltarii si Turismului