Brandul turistic al Romaniei a fost lansat in Germania

Luni, 06 Decembrie 2010, ora 14:03
1650 citiri
Brandul turistic al Romaniei a fost lansat in Germania

Brandul turistic al Romaniei a fost lansat si pe piata germana. La evenimentul organizat la Munchen la sfarsitul saptamanii trecute au participat directorii de produs pentru Romania ai celor mai importante concerne turistice germane.

Printre acestea se numara TUI, ITS, Dertour, ADAC Reisen, Messerschmidt Reisen, FTI si companii aeriene precum Tarom si Air Berlin.

De asemenea, la lansare au mai participat reprezentanti ai presei locale si nationale, formatori de opinie, reprezentanti ai Consulatului General al Romaniei din Munchen, asociatii si parteneri din diverse sectoare.

Cu aceasta ocazie, au fost prezentate componentele brandului turistic al Romaniei, elementele de diferentiere (natura, cultura, autenticitate), rezultate ale studiilor efectuate pe piata germana, produsele cheie identificate si identitatea vizuala.

In cadrul acestui eveniment a fost definitivat si acordul de colaborare cu compania aeriana Air Berlin, care, incepand din anul 2011, va opera curse charter din Nurnberg catre Constanta, cu zboruri colectoare din Dusseldorf, Berlin, Hamburg si Viena.

De asemenea, au fost identificate o serie de actiuni care urmeaza sa se deruleze pentru revenirea, din anul 2012, a tour operatorului TUI Nordic in Romania.

Un alt aspect abordat in cadrul intalnirilor de la Munchen il constituie introducerea turismului balnear si de welness romanesc in oferta TUI Vital, oferta care ar putea fi preluata atat de divizia Germania, cat si de divizia Scandinavia (a treia piata consumatoare de produse de turism de sanatate din Europa).

In plus, operatorul german ITS, marca a concernului REWE, al doilea mare tour operator german din punctul de vedere al profitului, a anuntat, la Munchen, ca va integra Delta Dunarii in programul oferit turistilor germani.

Nu in ultimul rand, FTI (Frosch Touristik International) va vinde Romania ca destinatie turistica, incepand din 2011, oferta turistica a tarii noastre fiind prezentata pe parcursul a 20 de pagini in cataloagele tour operatorului si continand: sejururi pe litoral, calatorii in orase, circuite culturale si circuite individuale.

Evenimentul s-a derulat in contextul in care piata germana reprezinta una dintre pietele prioritare pentru Romania, in primele noua luni ale acestui an Romania fiind vizitata de 310.483 de turisti germani.

Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Odată cu retragerea medicului Cătălin Cîrstoiu și renunțarea la candidatura comună PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, se găsea în situația...
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
#brand turistic Romania, #lansare brand turistic Germania , #ministrul Dezvoltarii si Turismului