Daily Mail: Elena Udrea, pictorial in rochie de cauciuc

Autor: Ana Ilie
Miercuri, 02 Noiembrie 2011, ora 17:34
6813 citiri
Daily Mail: Elena Udrea, pictorial in rochie de cauciuc

Pictorialul ministrului Dezvoltarii si Turismului, Elena Udrea, intr-o revista romaneasca, a avut ecou in Marea Britanie, unde jurnalistii au remarcat "postura indrazneata", in rochie de "cauciuc" si cizme "excentrice", peste genunchi, a oficialului roman.

Sub titlul "E si asta un mod sa castigi alegerile! Ministru in cabinetul roman pozeaza intr-o rochie de cauciuc pentru o coperta de revista", tabloidul britanic Daily Mail povesteste ca Udrea apare pe coperta unei reviste intr-o "postura indrazneata", imbracata cu o rochie de cauciuc si cizme peste genunchi, "excentrice".

Ministrul roman si-a pus deoparte tinutele normale pentru o editie speciala a revistei de moda romanesti Tabu, dedicata femeilor puternice, continua publicatia britanica.

Coperta revistei o infatiseaza pe blonda ministresa a turismului fotografiata intr-o rochie sumara, mini si decoltata, cizme de lac si bijuterii simple. In interiorul revistei, relateaza Daily Mail, ministresa, in varsta de 37 de ani, se compara cu alte femei puternice precum Cleopatra, Jackie Kennedy, Margaret Thatcher, Eva Peron si Madonna, imbracand tinute inspirate de acestea.

Politicianul a scris despre experienta sedintei foto si a postat fotografii pe blogul sau, marti. Ea a scris: "Au existat femei capabile sa arate ca vor sa devina mai mult decat simple muncitoare. Aceste femei au dovedit ca pot fi mai bune decat barbatii in jocul inventat de ei. Potrivit acestei logici, as vrea sa vad ca in Romania, unul din partidele politice mari este destul de deschis pentru a propune o femeie curajoasa si capabila in cele mai importante functii in stat".

Udrea, pasionata de moda, a fost criticata dupa ce le-a dus refugiatilor in urma unei inundatii un camion de pantofi cu toc, spunand ca vrea ca femeile "sa se simta frumoase".

Un critic citat de publicatia britanica a spus: "E pacat ca nu doreste la fel de mult sa ne arate politicile ei, pe cat este de dornica sa ne arate corpul. Este un politician talentat, insa scamatoriile de acest gen nu o ajuta nici pe ea nici pe alte femei".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
Premierul Ciolacu, alături de tinerii blocaţi pe aeroportul din Dubai: ”Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile” FOTO
Premierul Ciolacu, alături de tinerii blocaţi pe aeroportul din Dubai: ”Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile” FOTO
Marcel Ciolacu, premierul României a postat imagini din aeronava oficială cu care revine în ţară, alături de grupul de tineri blocaţi pe aeroportul din Dubai, el afirmând că zâmbetele lor...
#Elena Udrea, #pictorial Elena Udrea, #pictorial Tabu Elena Udrea , #ministrul Dezvoltarii si Turismului