Ziare.com

Elena Udrea - "a saucy person", fosta iubita a presedintelui Basescu - WikiLeaks

Joi, 24 Martie 2011, ora 14:38

   

Elena Udrea - "a saucy person", fosta iubita a presedintelui Basescu - WikiLeaks
Ministrul Turismului Elena Udrea apare in telegramele diplomatilor americani trimise la Washington, fiind descrisa drept "a saucy person".

Apelativul, sugestiv din punct de vedere sexual (incitanta, obraznica, voioasa, suculenta, neastamparata), a dus la speculatii referitoare la natura relatiei ei cu Basescu, se mai arata in telegrama WikiLeaks, citata de Kamikaze.

Totodata, in alta nota diplomatica, stilul este si mai direct:

"Ministrul Elena Udrea si fostul ministru Monica Iacob Ridzi au reputatia de a fi fostele iubitele ale presedintelui Traian Basescu", puncteaza telegrama WikiLeaks.

In replica, Elena Udrea a acuzat, pe contul sau de Facebook, "aplecarea spre barfe si placerea de a denigra tara".

"Povestea WikiLeaks continua. Referirile la Romania demonstreaza aplecarea noastra spre barfe si placerea de a ne denigra tara. Vedem asta in fiecare zi la televizor in presa scrisa, iar acum si la taclale cu oficiali straini, de dragul unei mese sau al unei cafele servite in salonul unei ambasade. Eu cred ca diplomatii acreditati la Bucuresti se ocupa cu lucruri serioase, nu de colectionarea si transmiterea de barfe la nivel de colt de cartier, de la diverse personaje pline de penibil", a scris ministrul, joi dimineata, pe reteaua de socializare.

Victor Ponta, un om slab in PSD

Pe de alta parte, in notele trimise la Washington, diplomatii isi exprima parerea si despre alegerea lui Victor Ponta la sefia PSD.

"Datoriile pe care Ponta le are fata de vechea garda, tineretea lui, relatia cu Nastase si provocarea ca va trebui sa faca fata de unul singur multitudinii de grupuri de interese din PSD inseamna sanse foarte subtiri pentru reforma din PSD", puncteaza o telegrama WikiLeaks.

Nicolae Popa, echivalentul roman al lui Madoff

Oficialii Ambasadei americane la Bucuresti au comentat, de asemenea, si campania prezidentiala din 2009 si vizita lui Mircea Geoana acasa la Vintu.

Americani au corelat acest moment cu Nicolae Popa, fugar in Indonezia, considerat de functionarii de la Ambasada americana "echivalentul roman al lui Bernie Madoff".

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 15173 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
48 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

HALAL DIPLOMATI!

Daca si astia merita banii amricanilor, eu sunt popa! Acum poti intelege si deciziile aventuriere pe care le iau! Calitatea cluburilor universitare, sunt la pamant! Pacat de naivii americani! Ei nu stiu nici acum ca au fost preluati, cu arme si bagaje, de niste infantili puritani cu ifose de "genialitate"!

 

curvestinism portocaliu...

stim...

 

Elena Udrea este cel mai corupt membru al Guvernului Romaniei.

Acum trage tare sa nu-si piarda privilegiile si averile dar mai ales sa nu fie arestata si dusa la televiziunea justitiaro- catusaresc .

A trecut printr-o serie de scandaluri ca urmare a aparitiilor sale socante de centura in public, dar si a acuzatiilor de coruptie. (Elena Lewinsky de Romania)

Sunt cunoscute activitatile sale subterane si legaturile cu prezidentul de sprit Dezastrul Basescu, calamitatea Udrea si sinistrul PDL care i-au permis sotului ei, controversatul om de afaceri si nas interlopist Dorin Cocos, sa aiba afaceri tot mai infloritoare din 2004 si pana astazi . Unii dintre imbogatitii politicii postdecembriste - Camatarii !

Te uiti la ea cum isi tuguieste buzele, se inghesuie sa i se vada fata unsuroasa si ochii vicleni si, bineinteles, gura de femeie banala si ieftina care arunca minciuni ca din povestile cu Pacala !

;aplecarea spre barfe si placerea de a denigra tara".

Tara nu se confunda cu o persoana rea de musca chiar daca este Cicciolina.Barfele cateodata sunt ca urmare a unor adevaruri evidente.Iar daca aceste ;barfe; vin din partea unor diplomati atunci fiti siguri ca nu sunt nici pe departe barfe pentru ca stie si un copil mic ca ambasadele au informatorii lor din paturile sus puse.
Dar nu cred ca asta este problema ca Udrea ar fi "a saucy person"printre altii si pentru Basescu.Problema este cum de inghite sotiorul tradus care se vrea a fi Cocos doar cu numele,ecapadele amoroase ale Cocoselei sale.
Oricum diplomatia americana se pare ca inainte s-a interesat de biografia Elenei Udrea(http://dosarelepix.wordpress.com/2010/11/15/biografia-elenei-udrea/).Cine stie cat adevar si cata nascocire stau in toate astea dar este o vorba;nu iese fum fara foc;

ETC, macar de asta nu-si bat joc parlamentarii europeni!!

IN PLUS faptul ca PSD-USL este total incapabil sa scape de severin mi-e greu sa cred ca vor fi capabili de o guvernare corecta !!!

ESTE EVIDENT CA CEEA CE SCUIPA EUROPA LINGE PSD-USL!!!

foarte utile informatii

ziare.com citeaza wikileaks, care citeaza diplomati americani, care citeaza jurnalisti romani (adica ziare.com). Barfele devin informatii daca se invart destul?

Strugurii sint acri???

Si vulpea cind nu a reusit sa ajunga la struguri a spus ca sint acrii...
Asa si unii postaci de ziare.com spun ca ...d-na Udrea...este acra...
Tovarasi us..lasi de pe ziare.com vedeti-va de nevestele voastre si vedeti pe unde umbla si dupa aceea ..uitati-va la altii
la hot de hot ii este frica...

tu stii din experienta

prea esti resemnat...

saucy ... mai inseamna si...

imprudent, insolent, impertinent, nepoliticos ...

 

UDREA E DIN HAREMUL LUI BASESCU

BOC LA FEL

 

astea sunt informatii din alea cumparate de vantu de la WikiLeaks??

?

se vede

Ca unii au citit doar titlul si comenteaza ca atare.

Cred ca este

O greseala,Udrea este in haremul lui B si Boc este la haremul lui B.Cred ca avea dreptate Mcquin, cind a botezat-o Ciociolina....

da

Sa ghicesc:boc e cadana pupacioasa cu f,iar udrea e eunucul piticoid?????

... daca astea sunt informatiile alea cumparate de Vintu .... nu ma mira .

Chiar asa , sa se trimita de catre ambasade porcarelele spuse de barbatii frustrati !?
Inseamna ca lumea asta e stramba rau de tot .
Nu credeam .

Ai dreptate

da' nu se potriveste cu "mesajul" de la ziare.com
Si atunci ce conteaza?

I.L. CARAGIALE : CUVÂNTARE (I) 1907

Domnilor
Intr'o seară frumoasă de vară, un tanăr călător obosit de drum, ajungand langă un izvor, s'a asezat jos să se odihnească.
In fată spre apus de vale se ridica o pădure bătrană, iar la spatele pădurii cobora măret soarele.
Pe deoparte oboseala, pe de alta inalta frumusete a privelistii l-au vrăjit; si sub vraja lor, tanărul nostru drumet a adormit adanc...
A adormit adanc - si a dormit foarte bine.
Cand s'a trezit - a doua zi dimineata - răsărea soarele. In fata tanărului, spre apus, acest soare nu mai lumina pădurea bătrană dindărătul căreia scăpătase aseară... lumina un oras grandios: cu palaturi, catedrale, turnuri, cupole si viaducturi si miscarea si sgomotul orasului mare...
In locul pădurii negre de aseară, ce prestigioasă aparitie aeriană sub strălucirea limpede a diminetii !... S'a sters omul umit la ochi...
Cum se poate ? Cum se poate ?
M'am culcat aseară - sigur - in fata unei păduri... si acum cand mă trezesc... (aplauze).
Si necrezandu-si ochilor, s'a aplecat asupra izvorului să-i spele... si privindu-se in apă s'a văzut acu, dimineata, tanărul de aseară, cu o barbă lungă albă pană la brau...
Dormise o sută de ani...
A rămas fireste bătranul incremenit...
Ei ! tot asa au rămas la noi incremeniti cei cari, după ce au dormit o jumătate de veac, s'au găsit in fata imprejurărilor sociale si politice din urmă (aplauze sgomotoase)
... Se sterge boierul la ochi de dimineată... cand se trezeste in fată cu fapta vremii, cu asa adancă schimbare a lumii...
Rămane uimit boierul, cand in fata ciubucului ridicat, in loc să găsească plecată supunere, intampină un om care-i spune:
- Boierule, mi se pare că dumneata nu-ti dai seama de realitate... si nu mai... poti rationa clar (aplauze multe).
Cum s'a uimit omul din poveste in fata orasului ivit ca prin minune, asa s'au uimit multi de la noi in fata revolutiunii tăranilor...
Da, trebue să numim lucrurile pe numele lor: revolutiune a fost, iar nu răscoală.
Turburarea ordinei publice in anume moment si loc, chiar cand e logică, este o răscoală; insă ridicarea generală a unei lumi intregi, chiar cand pare că n'ar avea logică, este o revolutiune (aplauze sgomotoase).
Si rămanand uimiti in fata revolutiunii , si-au intors privirile inapoi, si inapoi au dat cu ochii de partidul ...-democrat-...
... Minune peste minune !
O jumătate de veac se cantă:
Desteaptă-te, Romane !...,
Talpa tării,
Noi vrem pămant !...
Invătati carte !
luminati-vă !
Ei ! s'a desteptat romanul... incepe lumea să se lumineze.
Cine strică ?
Noi suntem de vină că am fost chemati să luăm parte la viata publică (aplauze).

 

...

Clasele sociale care au dominat tara au fost odinioară puse intr'o grea dilemă:
- ori să renunte a mai domina, cedand in favoarea intereselor străine,
- ori să continue a domina in favoarea intereselor nationale
- si fireste au fost silite să primească solutia din urmă.
Da; cand Europa a acordat Romanilor ca atari o stare de drept international, acele clase dominante au trebuit să dea tării, mai de milă, mai de silă, o formă de Stat europeană, si numai decat să introducă si la noi cultura apuseană...
Si atata a trebuit să aibă urmări.
Cand se părăseste o stare politică patriarhală, fireste nu se mai pot păstra moravurile patriarhale.
Nu noi stricăm dacă, desteptandu-ne in fata rămăsitelor claselor odinioară dominante, suntem mai bine armati decat mai pot fi ele (aplauze multe).
Domnilor, un Stat modern nu mai poate fi conservator in intelesul strantei doctrine a conservării privilegiilor de clasă dominantă.
Această doctrină dominantă este astăzi patent anarhică, fiindcă energiile care cresc cu vremea pretind să se amestece si ele in conduccerea afacerilor publice, dacă sunt inlăturate prea indelung dela satisfacerea legitimei lor pretentii, atunci cand natural ar fi să fie elemente de ordine, devin elemente de desordine;
in loc să fie din ce in ce mai de folos progresului Statului, devin din ce in ce o mai mare primejdie pentru linistea si siguranta lui.
Doctrina ... imbrătisează interesele mai largi decat ale unei clase dominante, interesele societătii intregi. Partid ... modern este acela care cu stiintă si cu metodă, se uită pană in straturile cele mai adanci ale societătii, si caută si se intreabă: unde, unde mai este o energie care s'a născut d'abia de eri si pe care incă n'o cunosc ?
si aceea trebue s'o chem, să mi-o apropii si s'o pun la contributia datorită de toti tutulor: la mentinerea statului meu integral.
Căci ce să coserv ?
Fireste, ratiunea de a fi a mea si a tutulor - a Statului acestuia, care el insusi n'are altă ratiune de a fi decat fiinta neamului meu intreg.
Dacă vreau să conserv ceva particular in paguba marelui interes general, atunci ... sunt ... anarchist (aplauze).
Să nu se mai facă prin urmare glume... ieftine pe socoteala numelui partidului nostru conservator-democrat.
In orice caz, cine le mai face să stie că le aruncă peste noi mai departe celor mai mari două imperii nationale - Engliteriei si Germaniei... Si asta... nu-i frumos ! (aplauze).
Clasele sociale, cu toate deosebitele lor interese particulare, trebuesc să exercite in mecanismul intreg al Statului, reciprocă presiune intre dansele, nu pentru a strica economia intregului, ci pentru a o păstra.

...

Numai astfel acest vast mecanism poate inainta pe calea viitorului depărtat, pe care singur Dumnezeu il cunoaste, si la care orice natiune simtindu-se natiune trebue să aspire.
Domnilor, spre a incheia, am să cer voe să spun d-lui Sef al partidului conservator-democrat, cateva cuvinte...
Domnule Sef, istoria o fac imprejurările si oamenii.
Vai de bărbatul politic care n'a inteles imprejurările zilelor lui !
păcat de imprejurările politice cat de mari dacă nu si-au găsit un bărbat de mare valoare !
(aplauze entuziaste).
Ţara noastră trece vădit prin imprejurări inalte, imprejurări determinante pentru viitorul Statului roman, pentru viitorul natiunii intregi (aplauze).
...
Au gandit intr'adevăr la binele general al tări dand cu totul uitării interesul lor particular de clasă.
Si-au zis: Take Ionescu nu mai trebue tinut aici inchis la stramt; trebue să-l manăm la larg la destinatia lui, să-si poată indeplini omul misiunea la care-l chiamă patria (ovatiuni entuziaste).
Si astfel, imprejurările si-au găsit omul.
Si de aci, această clocotitoare dragoste cu care din toate părtile il intimpină pe acest om o lume intreagă (ovatiuni, urale).
N'a fost om mai tăgăduit si mai ponegrit decat dansul... si catva timp... va mai fi incă (ovatiuni).
De altminteri el insusi si-a prevăzut-o, de cand era incă tanăr, făcand primii pasi in Parlament.
Si-a zis: stiu pe unde am să trec, dar - am să trec ! (aplauze furtunoase si prelungite).
A trecut.
Il intampină atata dragoste din atatea părti si atata ură dintr'o parte.
Dragostea aceasta, pe care si-a cucerit-o, să-l indemne a merge inainte pe strălucita lui carieră pentru binele public si pentru onoarea vremii noastre;
iar ura sălbatică ce s'a deslăntuit asupra lui să intărească legămantul de onoare că noi, oamenii imprejurărilor de astăzi, nu-l vom părăsi pe acest om niciodată .
(ovatiuni nesfarsite, aclamatiuni si urale sguduitoare).

Daca se refera la "fostul ministru Monica Iacob Ridzi ", inseamna ca telegrama...

...cu pricina este foarte recenta!
Iar daca facem o analiza comparativa a continutului telegramelor, constatam ca, de regula, relatarile corespund adevarului! Dar nu integral!

 

daca si Ridzi a fost amanta lui Basescu ,apai diplomatii americani nu-s ce ne inchipuim noi ......astia sunt cam ca noi de barfitori !!!

....

Mai nene pai chiar ......

sant de ras !!! Pai DECI STIE TOATA LUMEA frate ce actiuni filantropice are aceasta vuvuzea adusa din Buzau de un ''formator'' de talente pentru [ la inceput ] placerile arabilor si turcilor din fata de la Inter si ajunsa nene TOT datorita aceleasi calitati native in functii care GESTIONEAZA BANUTII oamenilor acestei tari !!! Cine are curajul sa combata aceasta STIRE si incearca a ''n '' oara ca sa spuna ca este o FACATURA este deja in lista de asteptare la Obregia !! Mai are riost sa trecem pe aceasta lista pe UNII NUMITI : ADEVAR , GHILOTINA , SILVIA , IOAN DE LA americani si lista ramane descisa ca imi vine sa ma urinez ......Ce pacat ca in afara de cele doua coco.te mai trebuiau si trecute si Boiangiu si cu parere de rau madam fantoma macovei [ chiar daca a fost incercata doar cu degetul ...] !! ORICUM de ras de ras de scos pe imprimanta acest ARTICOL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

I-ti vine sa te...rinezi???

Daca iti vine .. asteapta pina iti bei ceaiul baiete...si pofta mare...
Vezi sa nu te scape poate esti cu prost.tata...

traian s-a dat in barci cu tiganca udrea

mircea s-a inrudit cu bercea,care-i tot suedez,ca si nutzi,maria a luat salba de la nevasta lu' bercea,magraoanca si aia...alde base sunt tatari din basarabi,ungurii isi fac de cap cum vor ei p-acilea...alooo,mai sunt romani in tara asta sau inchidem lumina si-o taiem de-aici???

 

strugurii sunt acrii

... ti-ar place si tie sa "te dai" cu Nutzi ! :))

buciii fale

1.corect e "ti-ar placea" si "acri",nu cum ai scris tu,deci ai facut meditatie la romana cu eba
2.nu m-as da in barci cu doamna respectiva,in primul rand pentru ca e cam sunculoasa,are pete pe fata,are mustaciora si,sincer,e posibil sa mai ceara si bani,in virtutea inertiei...
3.bafta si sanatate!

NO PROBLEM...E PE BANI!

AI BANII, MARCI SUMA, SI PRESTEAZA...

AM AMICI ARABI CARE PE SUME MICI AU AVUT-O CAND ERA MAI FRESH NU ACU, ASA DE BATRANA!

sa-i placa???

Una este sa-i p[laca si alta mincare de peste este sa poata.. adica sa aiba acces...
barcile sint cam inalte pt micutii de pe ziare.com..

Sunteti neseriosi...

...Ilenuta este prea frumoasa si prea desteapta mai ales atunci cand este calare pe acel harmasar alb ca sa acepte un acest fel de viata.

 

O confirmare in plus.

Tot satul stia cu ce ocupa fetele noastre din GUvern.

 

Ioane

Uite george 6/1 poartă-n casă, nu stie ca sunteți colegi de partid și mai zice și ceva de uri.nat p-acolo. Să-i fie rushine!

au si astia...

***.gii lor, care-i problema!?

 

Pentru bobinstein ....

Cred ca sa dat in barci , dar mai degraba in FREGATE !!! Ca spun niste baieti cu parul blond si inca ochi bleu ca asta este motivatia vanzarilor engros ale FLOTEI NAVALE !!! Ca din fantastica GELOZIE ar fi facut vanzarea asta ca NIMENI nu se profite de madam GABY !!! Si uite ca a profitat un *** , o falcuta , un fluturas , un poteras , un lazaroias ........

 

stai linistit

se duce elena-gabriela la vrajitoare si rezolva totul...

iar

faci labas?

 

 

senzatii tari

daca a fost caracterizata ca fiind saucy, care inseamna, by the way, mai degraba cocheta, eleganta, entuziasta sau chiar vioaie, din asta nu rezulta ca a fost iubita lui base....aceste informatii wikileaks sunt aproape niste stiri de senzatie demne de tabloide

 

Este vorba doar de "analizele" facute de un jurnalist al carui nume inca este secret.

Cand se va afla numele acelui jurnalist, lumea se va convinge ca acele "analize" nu valoreaza nici cat o ceapa degerata!

Telegramele se refera la faptul ca "Udrea ar avea reputatia de..."
Iar reputatia aia e facuta de Ciutacu, de Badea, de Felix, de Vantu, de Nistorescu, de SRS, de Chireac...

Asaca, mai usor cu pianul pe scari pt ca totul se va dezumfla ca o gogoasa, asa cum de fapt s-au dezumvlat pana acum toate "analizele" celor mai sus numiti.

Putintica rabdare nu strica.
De luni vom afla mult mai multe .

 

@hassan

Bai Abu-Hassan, uite ce inseamna!
http://www.urbandictionary.com/define.php?term=saucy%20person
Alege domnia ta de acolo ce vrei, dar ce ai acolo este engleza americana, adica ce se vorbeste acum in State!!

 

Lua-v-ar draku' pe toti!

Deci pana la urma se confirma...
Un betivan si-o ***!

 

Ai dreptate: se confirma

toti Labas giii si Krvele de pe aici au sarit cu gura: se confirma: sustinatorii ANTIBASESCU sunt de cea mai joasa speta.


Prima   1   2   Ultima
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor