Elena Udrea, enervata de o masina care a intrat pe plaja (Video)

Vineri, 28 August 2009, ora 14:01
4128 citiri
Elena Udrea, enervata de o masina care a intrat pe plaja (Video)
Foto: Gardianul

Ministrul Turismului Elena Udrea s-a facut vineri foc si para cand a vazut ca pe plaja din fata unei terase se plimba nestingherita o masina de teren care tragea o remorca dupa ea.

"Avem masina pe plaja! Presupun ca trebuie sa chemam politia sau DADL-ul ( Directia Apelor Dobrogea - Litoral), nu?. Da-ti-mi numarul sa anuntam politia", a spus Udrea, potrivit Realitatea Tv.

Ministrul se afla vineri la Mamaia pentru a da startul finalei Cupei "Bogdan Ciubotariu" pe plaja Cazino. Concursul, aflat la cea de-a treia editie, este destinat salvamarilor de pe litoralul romanesc.

Echipele care participa vor sustine pe parcursul intregii zile probe de kaiac, sprint, inot si alte activitati specifice acestei meserii. Competitia este organizata de Asociatia Nationala a Scafandrilor Profesionisti si Salvamarilor din Romania cu sprijinul Ministerului Turismului, Ministerului Sanatatii Publice, Consiliului Local Constanta, Primariei Constanta si Directiei Judetene de Sport Constanta, se arata intr-un comunicat al Ministerului Turismului.

Evenimentul incheie, totodata, actiunea desfasurata timp de o luna de Ministerul Turismului, cu sprijinul Ministerului Sanatatii si al Consiliului Judetean Constanta, actiune care a vizat verificarea echipelor de salvamari, atat din punct de vedere teoretic, cat si practic.

Udrea si-a facut un obicei din a supraveghea weekend de weekend activitatea de pe litoral.

Ea s-a aratat in mai multe randuri nemultumita de mizeria de pe plaje, dar in special, de faptul ca turistii ignora panourile prin care sunt informati ca nu au voie sa parcheze pe plaja.

Amenzile pentru astfel de infractiuni sunt cuprinse intre 5.000 si 20.000 de lei.

Toata lumea din turism face evaziune fiscala

Ministrul Turismului, Elena Udrea, a declarat vineri, in statiunea Mamaia, ca noua lege a turismului va avea prevederi menite sa reduca evaziunea fiscala in domeniu.

Una dintre prevederi se refera la impozitul minim forfetar, care va fi aplicat, cel mai probabil, numai pensiunilor si restaurantelor.

"Speram ca alaturi de alte masuri pe care le-am luat, cum ar fi aceea de a introduce tichetele de vacanta, si aceasta masura sa scoata la lumina aceaa zona neagra a turismului romanesc, zona nefiscalizata. Dupa ce toata vara la televizuni ati aratat ca e plin litoralul, o sa auzim ca nu au fost decat 50% maxim ocupate hotelurile.

Iar daca intrebam ce forta de munca a fost angajata pe litoral, auzim ca au fost cativa ca nu au fost clienti. Toata lumea face evaziune fiscala, sau ma rog aproape toata lumea, dar se intampla nu doar in zona pensiunilor, ci si a hotelurilor mari, nu se declara niciodata exact cati turisti se cazeaza", a spus Udrea, citat de NewsIn.

A.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Elena Udrea politie, #masini plaja amenzi , #ministrul Dezvoltarii si Turismului