Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Elena Udrea, huiduita in Banat de peste 7.000 de oameni

Duminica, 19 Iulie 2009, ora 11:21
7383 citiri
Elena Udrea, huiduita in Banat de peste 7.000 de oameni

Ministrul Turismului, Elena Udrea, a fost huiduita sambata, de peste 7.000 de oameni, in timpul festivalului de jazz de la Garana, din Caras-Severin.

Elena Udrea a mers la festival dupa ce a incheiat intalnirile cu reprezentantii administratiei judetene si de cei cu care desfasoara afaceri in domeniul turismului. Ministrul Turismului s-a indreptat spre Poiana Lupului, unde peste 7.000 de persoane participau la cea de-a XIII-a editie a Festivalului de Jazz. Tinerii, la vederea ministrului, au inceput sa huiduie, arata Adevarul.

Ministrul Turismului nu s-a lasat intimidata, sugerandu-i unuia dintre tineri, care servea o bautura racoritoare, sa "incerce ceva mai tare, ca e tarziu". Elena Udrea a participat pana la urma la festival, insa la o masa retrasa.

Se pare ca, pe langa scaderea drastica in sondaje, presedintele Traian Basescu, premierul dar si ministrii cabinetului Boc trebuie sa faca fata nemultumirilor oamenilor privind prestatia lor din ultima perioada, nemultumire care se manifesta de un timp incoace prin huiduieli sau aruncarea cu oua.

Vineri, la Timisoara, masina premierul Emil Boc a fost atacata cu oua, pe cand parasea Palatul Administrativ. Premierul discutase cu constructorii la autostrada Arad - Timisoara, avertizandu-i sa nu mai prelungeasca termenele de finalizare a lucrarilor si sa nu creasca pretul.

Se pare insa ca astfel de exercitii de imagine nu mai sunt pe placul publicului, care de la indiferenta a trecut la ostilitate fata de presedinte si fata de Guvern. Cu aproximativ o ora mai devreme, acelasi tip de atac, cu oua expirate, a avut loc la sediul PD-L din Timisoara, unde Boc a participat la o sedinta a Biroului Permanent.

Premierul a avut o atitudine relaxata si a declarat ulterior: "In vremuri de criza suntem pregatiti sa infruntam orice".

Si presedintele Traian Basescu a fost huiduit, de data aceasta insa de maghiarii nemultumiti de afirmatiile sale privind imposibilitatea obtinerii autonomiei.

"Avem nevoie de cresterea nivelului de autonomie a tuturor localitatilor din Romania, cu un singur amendament. Nu aplaudati pana nu va spun si amendamentul. Un singur amendament. Egala autonomie la Odorheiul Secuiesc precum la Tulcea sau la Caracal", a declarat presedintele sambata, la Tusnad, in cadrul Universitatii de Vara Tusvanyos, fiind intrerupt de huiduielile maghiarilor.

"Cei care vad in autonomie introducerea pasaportului pe teritoriul Romaniei, va spun ca este o viziune gresita. Nu voi ezita sa va spun ca niciun politician roman nu va incalca sau negocia Constitutia Romaniei", a precizat Basescu, citindu-le de mai multe ori maghiarilor articolul 1 din Constitutie, potrivit caruia Romania este stat national, suveran, independent si unitar, in ciuda fluieraturilor.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#Elena Udrea huiduita, #Elena Udrea Jazz, #festival Jazz Garana , #ministrul Dezvoltarii si Turismului