Elena Udrea posteaza pe Facebook, in timpul sedintei de Guvern

Miercuri, 16 Martie 2011, ora 11:31
3816 citiri
Elena Udrea posteaza pe Facebook, in timpul sedintei de Guvern
Foto: Facebook

Ministrul Dezvoltarii, Elena Udrea, a scris pe Facebook, miercuri, ca la sedinta de Guvern aflata in derulare se discuta legea fatadelor, care ii va obliga pe proprietari sa renoveze partea exterioara a imobilelor pe care le detin.

"Pe langa pericolul pe care il reprezinta, fatadele deteriorate afecteaza calitatea mediului urban si reduc interesul social, economic si turistic al zonelor afectate. Discutam acum, in Guvern, Legea fatadelor, un act normativ care ii ajuta, dar ii si obliga pe proprietari sa renoveze fatadele imobilelor pe care le detin", a postat Udrea.

Mesajul este postat la putin timp dupa ora 10.00, ora la care a inceput sedinta de Guvern, deci nu este exclus ca ministrul sa fi scris chiar in timpul intalnirii. De asemenea, Udrea a avut timp sa ataseze si cateva fotografii cu fatade ale unor imobile aflate intr-o stare precara.

Anterior, ministrul a marturisit, tot pe Facebook, ca primavara ii face probleme si ca nu stie cum se opreste caldura.

"Dupa ce toata iarna a fost foarte frig, de ieri la mine in casa e extrem de cald. Nu imi dau seama cum se inchide caldura, motiv pentru care am deschis toate geamurile", a scris Udrea in noaptea de luni spre marti pe reteua de socializare.

Imediat dupa ce a impartasit patania, internautii au sarit sa comenteze, iar unele postari sunt chiar acide.

"M-ai convins ca esti blonda natural", ii spune Cosmin ministrului, in timp ce un alt internaut o invata pe Elena Udrea cum poate opri caldura: "Caloriferele au niste robineti care au inscriptionata o sagetica circulara. In directia sagetii se deschid, se invers se inchid. Succes!", i-au mai spus cititorii, intreband-o daca a pierdut instructiunile.

Elena Udrea a recunoscut ca postarea ii apartinea si ca, intr-adevar, a avut o problema cu caldura si mai ales cu butonul caloriferului.

"Era foarte cald aseara din cauza temperaturii ridicate, iar la ora 1.00 noatea am preferat sa deschid geamul decat sa caut pe undeva un buton de unde sa inchid caloriferul", a marturisit Udrea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#Elena Udrea Facebook, #elena udrea probleme caldura , #ministrul Dezvoltarii si Turismului