Elena Udrea neaga ca ar avea datorii la Fisc

Miercuri, 28 Octombrie 2009, ora 17:48
1383 citiri
Elena Udrea neaga ca ar avea datorii la Fisc

Ministrul interimar al Turismului si Mediului, Elena Udrea, neaga ca ar avea datorii la Fisc.

Biroul de presa al MT ne-a transmis miercuri la redactie un drept la replica, in care Elena Udrea dezminte ca nu si-ar fi platit toate darile la stat, asa cum sustinea marti Romania libera, informatie preluata si de Ziare.com.

Respectivul articol mentiona ca 7.000 de romani au datorii la Fisc de 2,8 miliarde de euro pentru ca nu au platit TVA pe tranzactii imobiliare. Aceste persoane au vandut in perioada 2006-2008 cladiri noi sau terenuri intravilane pe care se poate construi.

Mari datornici in acest domeniu, cu milioane de euro de dat la stat, s-ar numara Gigi Becali, Dan Voiculescu, Marian Oprisan, Gabriel Oprea si Adriean Videanu, conform unor surse din ANAF citate de Agentia de Investigatii Media.

Printre datornici era enumerata si Elena Udrea, cu o restanta de "numai" 100.000 de euro.

In replica, Elena Udrea mentioneaza ca articolul "cuprinde informatii neadevarate in legatura cu activitatea pe care o desfasor, informatii neverificate si cu privire la care nu mi s-a solicitat punctul de vedere. Desi nu am si nu am avut nicio datorie la stat, articolul preluat de www.ziare.com din Romania Libera publica informatia total eronata conform careia as datora 100.000 de euro pe vanzari de 500.000 euro", se arata in comunicatul MT semnat de Elena Udrea.

B.B.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Elena Udrea datorii, #Elena Udrea drept replica , #ministrul Dezvoltarii si Turismului
Comentarii
Poza Nedumeritu
Nedumeritu
rank 5
N-am nimic cu d-na Udrea. Dar n-ar fi mai bine ca, in loc de vorbe, sa vina cu o tidula?