Ziare.com

Elena Udrea nu vrea impozit forfetar pentru agentiile de turism

Luni, 18 Ianuarie 2010, ora 23:04

   

Elena Udrea, ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, a declarat ca nu este de acord cu introducerea impozitului forfetar pentru agentiile de turism.

"Evaziunea fiscala trebuie eradicata, dar nu cred ca in cazul agentiilor de turism acesta este un fenomen de masa", a spus Udrea, citata de Mediafax.

Ministrul a adaugat ca a intreprins masuri impotriva fenomenului de evaziune fiscala in turism si a desfasurat o campanie de informare impotriva turismului la negru.

"Urmeaza sa ma intalnesc cu reprezentanti ai agentiilor si ai Ministerului Finantelor pentru a gasi o solutie", a adaugat Udrea.

Cardul de masa Up Dejun este versiunea moderna si simplificata a tichetului de masa. Ai 0 lei costuri la emiterea cardurilor si economisesti pana la 37% fata de o crestere salariala in bani. Afla mai multe AICI!

Hotelurile, facilitatile de cazare, parcurile de rulote, campinguri si tabere, restaurantele, agentiile turistice si tur-operatorii ar trebui sa plateasca impozit forfetar, potrivit unor propuneri luate in considerare de Ministerul Finantelor Publice.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 785 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor