Elena Udrea si Catalin Predoiu sunt veri

Luni, 07 Martie 2011, ora 09:58
9928 citiri
Elena Udrea si Catalin Predoiu sunt veri
Foto: Arhiva

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, si cel al Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, sunt rude, informatie confirmata de o matusa comuna a celor doi, care locuieste in comuna Costesti, din judetul Buzau, localitatea natala a celor doi membri ai cabinetului Emil Boc.

Catalin Predoiu a declarat ca nu stia despre acest lucru, in timp ce Elena Udrea spune ca exista posibilitatea ca aceasta informatie sa fie reala, precizeaza Puterea.

Ruda comuna a celor doi ministri se numeste Mariea Predoiu, care este fiica surorii bunicului Elenei Udrea. Femeia a declarat ca pe mama ei o chema Catalina Tinca Udrea si a fost sora lui Ion Udrea, bunicul actualului ministru al Turismului.

Fiul lui Ion, Neculai Udrea, este tatal Elenei. Mariea Predoiu a mai precizat ca este, totodata, si verisoara primara a lui Gheorghe Predoiu, unchiul lui Catalin Predoiu, ministrul Justitiei. Gheorghe este fratele lui Ion, tatal fratilor Catalin si Cosmin, ceea ce face ca actualul ministru al Justitiei si cel al Turismului sa fie rude, respectiv veri indepartati.

"Nu sunt rude directe, dar sunt rude prin mine, care sunt neam si cu familia Udrea, si cu familia Predoiu. Ne mandrim aici in sat ca avem doi ministri in guvern", a subliniat Mariea Predoiu.

"Nu stiu sa fim rude. Am facut cunostinta cu doamna ministru pe 22.12.2008, cand a fost investit Guvernul Boc", sustine minitrul Justitiei.

Elena Udrea si Catalin Predoiu au copilarit in acelasi sat

"Doamna ministru precizeaza ca, intr-adevar, si domnia sa, si domnul Catalin Predoiu sunt din aceeasi localitate. Mai mult, dansa confirma ca a fost colega de clasa, la liceu, cu fratele ministrului justitiei, Cosmin Predoiu.

Doamna ministru confirma ca este posibila existenta unui grad de rudenie, avand in vedere ca isi aminteste ca in familia dumneaei s-a discutat despre acest lucru. Pe de alta parte, atunci cand a fost investita in functia de ministru, doamna Elena Udrea a purtat o discutie cu ministrul Catalin Predoiu, acesta din urma sugerandu-i faptul ca sunt rude. Doamna ministru a zambit si si-a amintit faptul ca bunicii dansei i-au spus acest lucru atunci cand au auzit ca si domnul ministru Predoiu a fost investit ca membru al cabinetului", a explicat Luminita Kohalmi, consilierul personal al ministrului Elena Udrea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#elena udrea verisoara predoiu, #udrea cataln predoiu veri , #ministrul Dezvoltarii si Turismului