Elena Udrea si strategiile de tras pe la spate

Miercuri, 13 Octombrie 2010, ora 12:16
2863 citiri
Elena Udrea si strategiile de tras pe la spate
Foto: Arhiva

Victor Ponta ar fi "sub influenta celor care sunt in sfera domnului Vintu", este o farama din noianul de cuvinte rostite de Elena Udrea la B1 Tv.

Blonda de la turism, presedinte interimar al oraganizatiei PD-L Bucuresti, se incadreaza perfect in talcul unei maxime celebre: "Atunci cand toti spun acelasi lucru, nimeni nu gandeste prea mult." Sau deloc, asemenea celebrului Spanu de la Giurgiu, un parlamentar cu limbaj mai putin elevat.

Intr-o tara guvernata de principii de drept, aceste afirmatii ar trebui probate. Patronii de presa, Dan Voiculescu si Sorin Ovidiu Vintu au fost acuzati de Elena Udrea ca au avut "acelasi plan", prin care "presedintele trebuia sa dispara".

"Acum nu stiu daca si fizic, poti sa interpretezi cum vrei", a comentat aceasta, catre Radu Moraru. Un atentat la integritatea fizica a presedintelui este un fapt de o gravitate demna de intrunirea CSAT.

Vintu este indreptatit sa faca demersuri in justitie pentru desele atacuri la care este supus. Insa, in Romania, o plangere penala a devenit demult o banalitate, iar cei invinuiti privesc o asemenea acuzatie cu mila si dispret. Cam ca Victor Becali si Gica Popescu, jucand miuta pe holurile Parchetului desi sunt acuzati de spalare de bani si constituirea unui grup infractional, printre altele. De vreo zece ani, tot joaca ei miuta pe holurile DNA.

La fel ca si aceste personaje imbogatite din afaceri dubioase cu fotbalisti, doamna Udrea nu-si face niciun fel de problema in legatura cu o eventuala chemare in instanta din partea lui Felix sau Nush.

S-a descurcat ea in cazuri mult mai dificile, precum acela cu draperiile de la minister, daramite acum. La Nasu' poti sa arunci cu vorbe goale cat te tine, e voie si nu se spune la CNA.

Doamna Udrea, eu, cetateanul si contribuabilul umil, fac un apel catre dumneavostra sa-mi spuneti si mie care-i sfera domnului Vintu? E presedintele vreunui cerc secret de magie, unde da foc la tamaie in speranta suspendarii presedintelui Basescu? Sau ati auzit si dumneavostra de la cineva cuvantul "sfera" si ni-l aruncati in fata, impachetat academic si plin de talc?

Aceleasi baliverne pe care le rostogolesc toti membrii PD-L, aceleasi tembelisme spuse de vreo doi ani incoace. Sindicate, moguli, politisti toti au complotat impotriva statului de drept.

Udrea si colegii sai vorbesc tot timpul de rea credinta din partea trusturilor de presa. Dar, la randul lor arunca pe piata dezvaluiri fara acoperire si fara nicio dovada palpabila. Si-atunci care-i mai breaz? Sau cine-i mai tare la maxime personale devine si potentatul zilei?

Setea de reusita a Elenei Udrea este nemarginita. Dansa vede viitorul ca fiind la PD-L si nu vrea sa lase pe nimeni sa fie partas la felia de tort, taiata cu ocazia relansarii economice a Romaniei. Cand se va slobozi energia pozitiva din partid, nimeni nu va mai putea stavili bulgarele de zapada care se va rostogoli devenind plin de reusite si succese.

Vasile Blaga tocmai a anuntat ca are in intentie sa candideze la sefia PD-L, sustinand o eventuala alinata cu PNL. Un PNL nedorit de Elena Udrea la masa ospatului festiv.

"Nu exista strategii de tras pe la spate in PD-L, de infipt cutitul in spate (...) Exista o competitie interna, fireasca, pentru conducerea partidului", a precizat Udrea. Dar, de tras pe la spate in afara PD-L aveti ceva semne? Credeti ca exista vreo strategie a tripletei? Poate stie Cristoiu ceva, ca tot s-a apucat de proza satirica cu gaini fara bilet.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Udrea Blaga PNL, #Vantu Udrea Voiculescu, #Felix Ponta Spanu, #Elena Udrea B1 , #ministrul Dezvoltarii si Turismului