Ziare.com

Misiunea Udrea in Kuweit: 2.000 de turisti arabi vor veni anual la Baile Felix

Joi, 20 Octombrie 2011, ora 23:59

   

Misiunea Udrea in Kuweit: 2.000 de turisti arabi vor veni anual la Baile Felix
Ministrul Dezvoltarii, Elena Udrea, si ministrul Sanatatii, Ritli Ladislau, s-au intalnit cu reprezentantii unui spital privat din Kuweit, care au promis ca vor trimite la tratamente peste 2.000 de turisti pe an, la unitati turistice specializate din statiunea balneara Baile Felix.

Elena Udrea le-a vorbit reprezentantilor Spitalului Alorf despre actiunile ministerului pe care il conduce, legate de dezvoltarea statiunilor baneare romanesti, iar Ladislau Ritli a subliniat contributia Ministerului Sanatatii la dezvoltarea turismului romanesc de sanatate, in cadrul unui parteneriat interinstitutional initiat de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului in acest sens, se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

Directorul spitalului, doctorul Mansour Alorf, s-a declarat extrem de multumit de colaborarea unitatii medicale din Kuweit cu universitati de profil romanesti, cu medicii romani, cu operatorii de turism din statiunea balneara Baile Felix si ca gradul inalt de satisfactie al pacientilor care s-au recuperat deja in Romania ofera perspectiva extinderii acestei colaborari.

Doctorul Imad El Amin de la Spitalul Alorf a invocat atat perspectiva dechiderii unei unitati sanitare kuweitiene de acelasi nivel in tara noastra, cat si pe cea a cresterii cererii de servicii romanesti de recuperare balneara si de geriatrie pe piata din Kuweit.

Inca de la demararea proiectului, Spitalul Alorf a derulat o campanie consistenta de promovare in Kuweit a "tratamentelor miraculoase" de la Baile Felix, tiparind 500.000 de pliante de prezentare a statiunii romanesti, distribuite impreuna cu principalele ziare de limba araba din Kuweit.

In paralel cu aceasta actiune, statiunea balneara romaneasca a fost intens promovata in presa scrisa si pe televiziunile locale si nationale din Kuweit.

I.U.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1334 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
6 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Bravo , Doamna Ministru , Bravo Domnule Ministru !

ASA DA !
Excelent .
Avem si mofete , si saline , si Baile Herculane .
Bravo .

 

bravo !

Ma bucur ca se face ceva. E foarte improtant sa existe cineva in guvern care se ocupa asa cum se ocupa domna Udrea de partea aceasta diplomatica

Doua mii de harapine transportate intr-un an!

Ce asalt va fi la Felix! Ce turism super_baban!
Este o realizare, dar, nu una foarte mare! Mai mult a costat plimbarea in Kuweit, decat va iesi profit!

 

Turisti

Mai trebuie sa vina doar una mie nouasute nouazeci si ceva ca deja sunt aici OTTOman..ul,Romanianwars,Starpitorul,etc.etc.Mai gospodarilor acum terminati de scris,luati fiecare cate un coprol si maine dimineata dupa efectul coprolului recititi fiecare ce ati scris.Lumea se afla pe maini de aur. Amin

 

Sunt surprins de o veste foarte buna

....ceva rar in presa romaneasca si ma intreb de ce oare !?

 

Bravo madam ministreasa ....

ca daca erai ministra era altceva !!! In sfarsit ti-ai vazut visul cu ochii !! Arabii care te-au propulsat in situatia actuala via in fata la Inter acum ii readuci in tara pentru ''tratamente '' la baile Felix ?? De ce la Felix ?? Te-au lasat aia de la PC sau usl sa foloseste acest nume ??? Nu ai pus in viitor in discutie si noua statiune Chioru ???? Deci se va legaliza in sfarsit cea mai veche si mai moderna acum meserie care a folosit-o si madam din plescoi - curvasa.ria !!!! Sa vezi trafic atunci de droguri si tigari toate cu acceptul madamei parvenita !!! Daca economia nu mai functioneaza , macar fetele sa produca beneficii !!! Dar nu in buget !!! Ca la turci - doar pentru ei !!!!! Asa da ministareasa nene !!!!

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor