Udrea, despre atacuri, Mercedesuri si rochia de cauciuc

Vineri, 10 Februarie 2012, ora 23:34
3327 citiri
Udrea, despre atacuri, Mercedesuri si rochia de cauciuc
Foto: B1 TV

Fostul ministru al Dezvoltarii Regionale, Elena Udrea, a vorbit, vineri seara, despre atacurile pe care le-a avut de suportat de cand e in politica.

Intrebata, intr-o emisiune difuzata de B1 TV, daca regreta pictorialul din revista TABU, in care moderatorul i-a spus ca a aparut intr-o rochie de cauciuc, Udrea a raspuns: "Ipostaza de pe coperta n-a fost cea mai fericita, recunosc (...) Sincer, n-as mai face a doua oara acest lucru".

Vicepresedintele PDL spune ca niciodata nu a avut atatia bani pe mana la minister, precizand ca "e al 9-lea buget din Guvern, nu aveam o treime din banii tarii".

Ipocrizie si Mercedesuri

"Politicienii sunt foarte ipocriti. Dadeam exemplul unui coleg din partid, care comenteaza ca unii au mai mult sau mai putin ca statut social.

Aveam un Mercedes si cu masina aceea am venit eu in campanie. Domnul Ludovic Orban, candidat ca si noi la consiliul general, mi-a dat un sfat 'nu veni in campanie cu Mercedes, fa ca mine, care vin cu nu stiu ce masina'.

Atunci am inteles ca exista multa ipocrizie in politica, oamenii astia isi pot permite 10 Mercedesuri, dar in lume ies cu Dacia. Nu spun ca nu trebuie modestie, dar sa nu amestecam asta cu ipocrizia", a mai spus Udrea, cand a fost intrebata despre ipocrizia politicienilor.

Atacuri de la barbati si femei

"Sunt un adversar de temut, nu au cu ce sa ma cumpere, cu ce sa ma santajeze (...) exista barbati care imi numara posetele, imi numara pantofii (...) Pun pe seama felului in care duc aceasta batalie politica", a mai explicat Udrea atacurile la adresa ei.

Ea a precizat ca "atacurile din partea femeilor sunt de 2 ori mai urate" si a povestit ca doua politiciene, Ecaterina Andronescu si Mariana Campeanu, au spus, conform senatorului PSD Dan Sova, ca s-ar fi intalnit cu ea la o emisiune, imbracata in haine de mii de euro.

"Era un sacou pe care l-am cumparat acum sase ani, cu doua milioane de lei vechi", a spus Udrea, despre modul in care era imbracata atunci.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Udrea atacuri rochie cauciuc, #Udrea Mercedes ipocrizie , #ministrul Dezvoltarii si Turismului