Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Udrea: Munca la Ministerul Mediului va fi usoara

Vineri, 02 Octombrie 2009, ora 09:49
2947 citiri
Udrea: Munca la Ministerul Mediului va fi usoara

Ministrul Turismului, Elena Udrea, cea care a fost numita de Emil Boc si ministru interimar la Ministerul Mediului, in locul pesedistului Nicolae Nemirschi, si-a preluat, vineri dimineata, noua functie.

"Ministerului Mediului functioneaza in continuare, suntem pe acelasi program de guvernare si pe masura ce voi identifica prioritatile in zilele cand voi fi ministru voi face declaratii suplimentare.

Voi avea o discutie cu Nemirchi pentru a afla ce este in desfasurare, nu exista nicio problema, lucrurile merg in continuare, oricat ar dura acest mandat vom reusi sa continuam acest plan", a declarat Elena Udrea, intr-o conferinta de presa.

Aceasta sustine ca a identificat ca ministru al Turismului si probleme care tin de mediu, ceea ce ii va face munca mai usoara la acest minister.

"Avem tinte precise pe care vrem sa le rezolvam dintre cele care mi-au fost supuse atentiei la Ministerul Turismului. Trebuie gasite solutii la probleme legate si de turism si de mediu. Este mai usor acum ca poti sa ai decizia si intr-o parte si in cealalta", a mai spus Udrea.

Ministrul Turismului este de parere ca, indiferent de durata mandatului sau interimar, va reusi sa continue proiectele incepute deja de Nicolae Nemirschi si ca va rezolva si problemele noi pe care le va identifica.

Aceasta sustine ca alaturi de Dan Carlan, noul secretar de stat, munca sa va fi mai usoara. Pana in prezent, pe lista prioritatilor Elenei Udrea se numara administrarea parcurilor nationale.

"Asa cum am declarat, activitatea de la Minsiterul Turismului este una in legatura stransa cu Ministerul Mediului. Turismul are legatura cu multe domenii precum mediul, agricultura si transportul. Cred ca nu va fi foarte complicat sa duc mai departe proiectele din programul de guvernare", a mai spus noul ministru al Mediului.

"Domnul Nemirschi pleaca si este normal sa fie asa, cand pleaca intreaga echipa. Acolo unde sunt profesionisti lucrurile merg mai departe, nu a schimbat pe nimeni la Ministerul Turismului", a conchis Udrea.

BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
#Elena Udrea, #Miniseterul Mediului, #Ministerul Tursimului, #Nicolae Nemirschi , #ministrul Dezvoltarii si Turismului