Udrea se bucura de succesul promovarii statiunii Terra

Marti, 31 August 2010, ora 21:53
2697 citiri
Udrea se bucura de succesul promovarii statiunii Terra
Foto: ziua de constanta

Elena Udrea, ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului anunta ca noua strategie a ministerului pe care il conduce presupune orientarea resurselor spre "zonele cu potential turistic si inspre statiuni".

"Pana acum, resursele au fost impartite pe mai multe zone de interes, neexistand un focus extrem de clar. Aceasta deficienta va fi acum remediata", a scris Udrea pe blogul sau.

Elena Udrea a scris pe blog si despre noua statiune ce o sa fie construita pe litoral romanesc, Terra.

Terra - o noua statiune pe litoralul romanesc

"Ca veni vorba de investitii in infrastructura, nu pot decat sa ma bucur de succesul promovarii mediatice de care are parte statiunea Terra care urmeaza sa fie construita pe litoralul Marii Negre. E un exemplu concret despre cum ar trebui sa functioneze un parteneriat public-privat in turism.

Practic, Ministerul se ocupa de infrastructura, iar privatii se ocupa de investitiile in obiectivele turistice si in unitatile de cazare. PPP-urile sunt calea de urmat pentru turismul romanesc si, cred eu, garantia unei profesionalizari a domeniului", a mai scris ministrul.

Udrea spune ca business-planul noii statiuni este construit pe servicii diversificate si capacitatea de a atrage turistul si cand nu ne aflam in plin sezon.

"Orientarea catre turismul all inclusive va genera cu siguranta un nou public tinta care pana acum se orienta catre statiunile turistice din afara tarii. Ma bucur sa vad, in sfarsit, investitori straini seriosi pe litoralul romanesc", a mai comentat Udrea.

Terra este o noua statiune care va fi contruita pe litoralul romanesc, in zona 23 August. Prefectul judetului Constanta, Claudiu Palaz, a emis miercuri avizul de legalitate asupra Planului Urbanistic Zonal "Zona Faleza Marea Neagra-intravilan comuna 23 August", prin care Consiliul Local al comunei 23 August a aprobat constructia acesteia.

Noua statiune, de tip all-inclusive, va cuprinde doua hoteluri cu 13 etaje, 40 de vile, un heliport si terenuri de minigolf. Proiectul Terra va beneficia si de o baza de tratament, pentru odihna si refacere, dotata cu aparatura ultramoderna.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Udrea plan turistic MDRT, #Udrea ministul Turismului , #ministrul Dezvoltarii si Turismului