Udrea ameninta cu judecata Daily Telegraph

Joi, 15 Iulie 2010, ora 17:07
10946 citiri
Udrea ameninta cu judecata Daily Telegraph

Elena Udrea, ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, a cerut publicatiei britanice Daily Telegraph un drept la replica la un articol in care era relatata interventia de la Saucesti, cand le-a dus sinistratilor ajutoare printre care si pantofi cu toc. Mai mult, Udrea ii ameninta ca daca nu publica dreptul la replica ii va da in judecata.

"Pentru ajutorarea persoanelor afectate de inundatii, ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului din Romania, Elena Udrea, a facut un apel public catre companiile private. In urma acestui apel, companiile au donat pentru oamenii aflati in nevoie peste 100 de tone de imbracaminte, incaltaminte si mai ales alimente.

Printre lucrurile donate de aceste companii pentru locuitorii comunei Saucesti, afectata de inundatii, s-au aflat cateva zeci de perechi de pantofi de dama. Referitor la ajutoarele stranse pentru Saucesti, era vorba in total de peste 20 de tone de alimente, imbracaminte si incaltaminte, in special pentru copii", le-a explicat Udrea celor de la Daily Telegraph, potrivit dreptului la replica remis Ziare.com.

Pantofii impartiti de Elena Udrea sinistratilor, subiect de stire in Daily Telegraph

Poza in bikini, opera unui paparazzo

Mai mult, Udrea tine sa precizeze ca nu a pozat pentru fotografiile in care apare in bikini, la mare, ci sunt opera unui paparazzo.

"In ceea ce priveste afirmatia potrivit careia Elena Udrea ar fi pozat in bikini, va informam ca acest lucru nu este adevarat. Pozele care apar cu periodicitate in presa nationala si internationala, ori de cite ori se incearca punerea ministrului Udrea intr-o situatie neavantajoasa, au fost facute de un paparazzo, in timpul unei vacante petrecute pe litoralul romanesc al Marii Negre, in urma cu multi ani, cand Elena Udrea nu detinea functia de ministru.

Aceasta situatie a fost clarificata in repetate randuri, dar, observatiile de acest tip continua sa apara, de aceea suntem nevoiti sa corectam informatia de fiecare data. In speranta ca viitoarele referiri la activitatea ministrului Elena Udrea vor fi mai atent verificate si nu vor fi preluate informatii false sau partinitoare, va asiguram de intreaga noastra consideratie", mai transmite Elena Udrea.

In final, ea precizeaza ca daca publicatia nu va acorda dreptul la replica, isi rezerva dreptul sa-i dea in judecata.

"In situatia in care nu veti publica dreptul la replica, ministrul Elena Udrea intelege sa se adreseze instantelor competente pentru juste despagubiri", se incheie dreptul la replica al ministrului roman.

Pana la ora publicarii acestei stiri, Daily Telegraph nu publicase dreptul la replica al ministrului Elena Udrea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Elena Udrea costum baie, #Elena Udrea Daily Telegraph, #Udrea sinistrati pantofi toc , #ministrul Dezvoltarii si Turismului
Comentarii
Poza Ghilotina
Ghilotina
rank 5
Super comportament ! excelenta luare de pozitie ! Maiastra replica ! Asa trebuie procedat stimati tovarasi din PDL ! Femeia aceasta ARE cat 20 de barbati fleoscaiti la un loc . Si premierul a dovedit ca ARE !!!!