Cu ce se lauda si ce promite Elena Udrea in 2011

Miercuri, 05 Ianuarie 2011, ora 18:37
1946 citiri
Cu ce se lauda si ce promite Elena Udrea in 2011
Foto: Antena3

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, a enumerat, miercuri, printre realizarile din 2010 ale ministerului pe care il conduce si brandul de tara.

"In exemplele de programe as putea spune ca a fost anul in care am construit locuinte, am reabilitat drumuri, am construit retele de apa si canalizare, am dat in folosinta partii de schi, sali si patinoare. Si nu in ultimul rand, am creat bradul de tara al Romaniei", a declarat ministrul in cadrul unei conferinte de bilant al MDTR.

De asemenea, Elena Udrea sustine ca, la sfarsitul anului 2010, numarul turistilor straini care au vizitat tara noastra a crescut considerabil, desi statisticile indica o scadere a strainilor interesati de Romania.

"Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului este campion si la absorbia fondurilor europene", a subliniat Udrea, care a precizat ca, pentru indeplinirea tuturor tintelor, MDTR a "gandit o prioritizare a investitiilor, avand in vedere constrangerile bugetare".

Ministrul a adaugat ca institutia pe care o conduce este "primul minister care are standarde de cost, astfel ca, pe lucrarile publice, kilometrul de drum costa la fel in toate judetele".

"Toate acestea s-au facut in timp ce ministerul a trecut prin doua restructurari, am redus 158 de posturi la nivelul de minister, din totalul de 830", a adaugat Udrea.

Elena Udrea a facut si un bilant al salilor de sport pe care le-a construit in 2010, subliniind ca, doar anul trecut, au fost date in folosinta 88 de astfel de sali.

Ministrul Turismului a prezentat si numarul locuintelor ANL pentru tineri, adaugand ca, dintr-un buget de 197 de milioane de lei, a reusit sa construiasca, in 2010, 1.700 de apartamente si "va continua costructia de unitati locative pentru tineri si in 2011".

De asemenea, ministrul Turismului a mai spus ca Legea Turismului ar putea fi aprobata miercurea viitoare de catre Guvern.

Udrea are vesti bune si in privinta litoralului romanesc, despre care promite ca in 2011 va fi mai curat si ca in 2012 va fi deja modernizat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#Elena Udrea MDRT, #udrea bilant 2010, #udrea bilant mdtr , #ministrul Dezvoltarii si Turismului