Udrea vrea Baile Herculane

Miercuri, 02 Martie 2011, ora 11:18
5859 citiri
Udrea vrea Baile Herculane
Foto: bzi.ro

Ministrul Turismului si Dezvoltarii Regionale, Elena Udrea, a declarat ca il va expropria pe fostul deputat PSD Iosif Armas, pentru ca, de cand cele mai importante hoteluri din statiune au intrat in portofoliul lui Armas, statiunea Baile Herculane a devenit o imensa ruina.

Elena Udrea, citata de Romania Libera, a precizat ca Romania are deja cadrul legislativ necesar pentru exproprierea celor care nu si-au respectat contractul de privatizare.

In cazul statiunii de pe Cerna, este vorba despre omul de afaceri Iosif Armas, pe care fostul ministru al Turismului Dan Matei Agathon l-a facut stapan pe un pret de nimic peste cea mai veche statiune balneotermala din Europa, o statiune cu peste 2.000 de ani vechime.

"Avem cadrul legal pentru exproprierea lui Armas si a tuturor investitorilor de acest gen. Am discutat si cu Alexandru Patruti, presedintele ANMR - Agentia Nationala de Resurse Minerale", a subliniat Udrea.

In plus, pana in primavara va incepe procedura de expropriere, la pretul legal, a tuturor celor care au fost improprietariti pe nedrept cu statiuni balneoclimaterice.

"Aici este vorba despre Baile Herculane. Nimeni nu a mai verificat ce s-a facut, daca s-au respectat clauzele prevazute in contract, iar rezultatul se vede aici, in cazul orasului de pe Cerna. Ministerul pe care il conduc va trece la verificarea acestor contracte si, in cazul in care se va constata ca acest contract nu a fost respectat, se va trece la exproprieri la pretul zilei, aceasta in cazul in care asa-zisul investitor nu este cumva dator statului", a punctat Elena Udrea.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#elena udrea ministru turismului, #udrea eproprieri herculane , #ministrul Dezvoltarii si Turismului