Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Ziua Nationala a Romaniei, deschisa la Expo Shanghai 2010

Joi, 29 Iulie 2010, ora 09:47
4394 citiri
Ziua Nationala a Romaniei, deschisa la Expo Shanghai 2010
Foto: impactnews

Ziua Nationala a Romaniei la Expozitia Mondiala Expo Shanghai 2010 a fost deschisa joi, in prezenta unor oficiali romani si chinezi, in cursul zilei urmand sa aiba loc lansarea brandului turistic al Romaniei.

"Ne dorim cat mai multi turisti chinezi in Romania si avem cu ce sa ii imbiem. Ati gustat din mancarurile noastre, ne-ati ascultat muzica si v-ati convins, sper, ca aveti ce sa descoperiti in Romania. Va asiguram ca va veti simti ca acasa in Romania si veti vedea ca avem multe in comun, incepand cu omenia si ospitalitatea", a declarat ministrul Afacerilor Externe Teodor Baconschi la deschiderea oficiala a evenimentului.

Vezi noul slogan si logo turistic al Romaniei

El a adaugat ca Pavilionul Romaniei la Expo Shanghai 2010 reprezinta o invitatie pentru investitorii chinezi.

"Romania se pregateste sa isi modernizeze hidrocentralele sau sa construiasca altele noi, iar companiile chineze sunt binevenite sa participe la licitatii. Vrem sa construim sosele si autostrazi sau facilitati industriale. Expertiza si capitalul chinez sunt, la randul lor, binevenite", a precizat Teodor Baconschi.

La inaugurarea Zilei Nationale a Romaniei la Expo Shanghai 2010 a fost arborat steagul tarii, iar programul artistic a fost sustinut de ansamblul "Calusarii Slatinei".

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, care participa la eveniment, considera ca noul brand turistic al Romaniei isi propune sa arate o noua imagine a Romaniei.

Udrea lanseaza in China brandul de turism al Romaniei, cu Hagi, Nadia si Nastase

"Este prima data cand acest brand se face profesionist, de catre o asociere de firme internationale specializate in brandinguri de tara. Este cea mai mare firma branding de tara care a lucrat la brandul turistic al Romaniei. Pe de alta parte, toate incercarile trecute nu au fost sustinute, nu au fost continuate de-a lungul timpului cu actiuni care sa creasca promovarea Romaniei, pornind de la ceea ce a reprezentat la un anumit moment, sa zicem, un logo pentru Romania", a declarat, luni seara, ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, la postul public de televiziune.

Oficialul roman a precizat ca brandul turistic al Romaniei isi propune sa arate o noua imagine despre Romania legata de natura si de patrimoniul cultural romanesc.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#brand Romania logo slogan, #Ziua Nationala Romania, #Udrea brand Romania slogan , #ministrul Dezvoltarii si Turismului