Udrea, aproape de isterie la Realitatea TV: Va sugerez sa adunati banii pentru Vantu! (Video)

Marti, 01 Iunie 2010, ora 22:27
11912 citiri
Udrea, aproape de isterie la Realitatea TV: Va sugerez sa adunati banii pentru Vantu! (Video)

Elena Udrea, care a marturisit intr-un interviu recent ca nu poate dormi de grija creditului de 3 milioane de euro pe care trebuie sa-l returneze la sfarsitul anului, a reactionat aproape nevrotic la o initiativa a unui post de televizuine care a incercat sa stranga bani sa o ajute sa ramburseze banii.

Ministrul Turismului a sfatuit postul Realitatea TV, care strangea bani pentru a o ajuta, sa doneze acesti bani patronului postului: "va sugerez sa adunati banii pentru Vantu, pentru datoriile pe care le are la stat sau pentru salariile angajatilor", a spus ea.

Fraza a fost repetata de nu mai putin de 4 ori, de fiecare data facandu-se referire la personajul Vantu, cu din ce in ce mai multi nervi in glas.

"Eu pot sa-mi rezolv singura problemele. Nu e cazul ca Realitatea sa se ingrijoreze pentru mine, ci sa se ingrijoreze pentru dl Vantu si Realitatea Tv unde controalele au gasit o frauda de 6 milioane de euro", a subliniat ministrul.

"Nu m-am trezit vorbind despre problemele mele, am fost intrebata precis care este situatia cu creditul pe care il am la BRD si am raspuns precis la aceasta intrebare", a tinut sa specifice Elena Udrea, dupa ce interviul acordat HotNews a facut inconjurul presei, fiind comentat pe diverse voci.

"Am explicat o situatie, e o situatie de care se lovesc foarte multi romani", a spus Elena Udrea, chiar daca imprumutul obtinut de ea, pentru achizitionarea unui teren, este in valoare de 3,3 milioane de euro.

"Creditul acesta a fost contractat in 2007, cand nu aveam nicio calitate publica, a fost verificat de toate institutiile statului", a explicat ministrul. "In 2007, piata imobilirara era in expansiune, am cumparat un teren pe care am crezut ca voi putea construi 4 locuinte pe care sa le vand si sa fac un profit. Nu s-a intamplat asta", a explicat Udrea.

Pe un ton crescendo, ministrul PD-L a intrat in conflict direct cu interlocutorii sai, sustinand "nu este nevoie sa se ingrijoreze Realitatea TV de situatia mea". Interventia doamnei Udrea a avut loc in conditiile in care burtiera de la Realitatea TV titra "Donati aici pentru Udrea".

Discutia s-a incheiat brusc, pe un ton inalt, nu inainte ca Udrea sa sublinieze ca este "ingrijorata de felul in care se colecteaza banii la bugetul statului" si ca nu are datorii la stat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#Elena Udrea insomnii, #Elena Udrea Vantu, #Elena Udrea credit BRD, #Elena Udrea credit teren , #ministrul Dezvoltarii si Turismului
Comentarii
Poza atitudini.wordpress.com
atitudini.wordpress.com
rank 5
Poza Ghilotina
Ghilotina
rank 5
Comentarii stupide : "va e frca , latul , morcovul , aha - sfarsitul!, " etc . Lipsa de imaginatie si baltirea in aceleasi clisee scrise dinainte pe biletele .