Elena Udrea a sarit cu parasuta: Am facut-o si pe asta! (Video)

Joi, 01 Mai 2014, ora 11:42
5217 citiri
Elena Udrea a sarit cu parasuta: Am facut-o si pe asta! (Video)
Foto: Facebook/Elena Udrea

Deputatul PMP Elena Udrea a sarit cu parasuta, joi, pentru a marca intr-un mod inedit un eveniment al partidului din care face parte.

"Nu sar doar pentru mine, ci pentru a lansa colectia de tricouri Miscarea Populara. Sunt niste tricouri care emana forta", a spus Elena Udrea, inainte de salt.

Evenimentul a avut loc pe aerodromul de la Clinceni.

"M-am descurcat foarte bine, echipa a fost minunata, n-am avut nicio teama, e o senzatie care merita incercata. Curaj cred ca e suficient. Am facut-o si pe asta. E prima oara, mi-am dorit de mult timp", a spus Udrea, dupa ce a sarit cu parasuta.

Aceasta a marturisit ca, din cauza emotiei, nu a putut sa vada nimic in primele secunde.

Ulterior, a reusit sa se relaxeze pentru ca "l-a simtit pe instructor" in spatele sau. A trecut apoi "printr-un nor" si i-a placut cum "se vede Romania de sus".

"Desi am fost insotita, nu am fost copilot", a spus Elena Udrea, referindu-se la Victor Ponta.

Basescu ii admira curajul

Presedintele Traian Basescu a comentat saltul cu parasuta al deputatului PMP, precizand ca este o dovada de curaj.

Mai mult, seful statului a facut o paralela intre Elena Udrea si Victor Ponta.

"Daca as compara-o cu Ponta care statea cu fundul in barca si-l trageau jandarmii, imaginile vorbesc de la sine despre caracterul diferit al celor doi", a spus Basescu, la B1 Tv.

Barca alegorica a lui Ponta si Dragnea

Prezent saptamana trecuta la inundatiile din Teleorman, premierul Victor Ponta a fost tras cu barca de jandarmi si politisti, desi apa nu era foarte mare. In ambarcatiune se mai aflau vicepremierul Liviu Dragnea si ministrul Apelor, Doina Pana.

Ponta, catre ministrul Apelor: "Tu ce faci, fa, Doina, aici?" (Video)

Ce fac ceilalti politicieni de 1 mai

Si ceilalti politicieni au o zi incarcata de 1 mai.

Premierul Victor Ponta are un mini-turneu in Constanta, unde va vizita podul de la Agigea, pe cel din port, dar si cartierul de locuinte ANL din Henri Coanda, iar apoi va merge Spitalul Judetean din Tulcea.

Ponta, in vizita la podul Agigea: Cand se vor termina lucrarile

Pe de alta parte, seful statului, Traian Basescu, este invitatul unei emisiuni, in care va vorbi despre masurile economice luate recent de Guvern, alegerile europarlamentare si situatia din Ucraina.

Basescu, despre economie, europarlamentare si Ucraina - LIVE

In plus, liderii PDL se vor afla in judetul Calarasi, pentru a-si promova candidatii.

C.P.

Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
#Udrea sare parasuta, #Udrea parasuta, #Udrea tricouri PMP , #Partidul Miscarea Populara