Elena Udrea a scos femeile la miscare in Herastrau (Galerie foto)

Sambata, 05 Iulie 2014, ora 16:10
4412 citiri
Elena Udrea a scos femeile la miscare in Herastrau (Galerie foto)
Foto: Facebook/Elena Udrea

Presedintele Partidului Miscarea Populara (PMP), Elena Udrea, a participat, sambata, in Parcul Herastrau, la lansarea seriei de evenimente "Ora de miscare", prin care partidul doreste sa stimuleze un stil de viata sanatos si echilibrat.

Potrivit unui comunicat al Departamentului de Comunicare al PMP, transmis sambata, "astfel de evenimente vor fi organizate saptamanal de catre Organizatia de Femei a PMP intr-unul dintre parcurile bucurestene si sunt destinate tuturor femeilor care vor sa se mentina in forma".

"Am venit aici pentru a face miscare, pentru ca miscarea inseamna sanatate. Sunt femei de toate varstele si de toate conditiile fizice, pentru ca o minte sanatoasa intr-un corp sanatos este unul dintre sloganurile noastre", a spus presedintele Udrea, insotita de mama sa si de peste 30 de femei care au venit la initiativa PMP pentru un eveniment dedicat miscarii fizice.

Cu ajutorul unui instructor de aerobic, femeile prezente au facut miscare timp de 60 de minute, intr-o demonstratie care s-a dorit in acelasi timp o invitatie pentru o viata activa si pentru combaterea sedentarismului.

Udrea, la semimaraton: Ponta s-a speriat. Inteleg ca i se facuse o proba din asta mica

"Eu fac fitness, nu aerobic, deci a fost o experienta inedita pentru mine, asa cum a fost pentru majoritatea femeilor prezente azi aici. A fost un set de exercitii de intensitate medie, potrivit pentru toate participantele", a mai spus Elena Udrea.

Printre participante s-a aflat si Ruxandra Dragomir, presedinta femeilor din PMP, care a spus ca evenimentul a avut si o latura sociala.

"Instructorul nostru de astazi, doamna Geta Dumitru, va merge pe 20 iulie la Istanbul pentru a traversa Bosforul inot. Geta face acest lucru pentru a atrage atentia in privinta luptei contra cancerului la san", a explicat Ruxandra Dragomir.

Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a revenit cu precizări după ce a declarat că ”Buzăul nu e în Moldova”. Afirmația a fost făcută în legătură cu autostrada care va lega Moldova de...
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
#Elena Udrea miscare parc Herastrau, #Elena Udrea sport femei PMP, #Elena Udrea exercitii fizice , #Partidul Miscarea Populara