Elena Udrea ar putea candida la presedintie "din datorie"

Joi, 14 August 2014, ora 10:56
3322 citiri
Elena Udrea ar putea candida la presedintie "din datorie"
Foto: Facebook Elena Udrea

Presedintele Partidului Miscarea Populara, Elena Udrea, a intervenit in scandalul declansat de contestarea candidaturii lui Cristian Diaconescu la presedintie, cu o declaratie din care se poate intelege ca isi doreste sa candideze.

"Poti totusi sa vrei sa o faci (sa candidezi la presedintie, n.r.) pentru ca te consideri cel mai potrivit Presedinte pentru tara, din dorinta de a atinge acest maxim al luptei politice, din orgoliu, sau din datorie fata de un proiect... mai ales cand esti liderul lui etc.", a scris Elena Udrea pe Facebook, intr-o postare extrem de ambigua.

"A candida la Presedintia Romaniei, in mod serios, este un proiect greu de dus: efort fizic urias, expunere totala in fata atacurilor celor mai murdare si nedrepte, bani cheltuiti, riscul de a-ti incheia cariera politica etc", sustine presedintele PMP.

Revolta in PMP Elena Basescu o ataca pe Udrea: Interzice strangerea de semnaturi pentru Diaconescu

"Recomand deci celor care s-au aprins cu privire la candidatul PMP sa se calmeze putin... ", se incheie postarea Elenei Udrea, fara sa se inteleaga in mod clar daca il sustine pe Cristian Diaconescu sau nu.

Cristian Diaconescu, fost consilier al presedintelui Traian Basescu si candidat oficial al PMP la presedintia Romaniei, este contestat de unul dintre apropiatii Elenei Udrea, presedinta organizatiei de femei a PMP, Ruxandra Dragomir.

Aceasta a sustinut ca Diaconescu are probleme cu notorietatea si nu poate strange semnaturi suficiente pentru a-si sustine candidatura. Declaratia ei a fost urmata de o interventie a Elenei Basescu care a sustinut ca Elena Udrea a interzis filialelor PMP sa stranga semnaturi pentru Diaconescu.

A.V.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Elena Udrea candidatura presedinte Romania, #Udrea candidatura presedintie, #Udrea candidatura alegeri presedintie , #Partidul Miscarea Populara