"Ponta te arde cu Pompa" - Mii de oameni la mitingul PMP

Sambata, 15 Martie 2014, ora 13:17
5750 citiri
"Ponta te arde cu Pompa" - Mii de oameni la mitingul PMP
Foto: Evenimentul Zilei

Mii de membri sau sustinatori ai Miscarii Populare protesteaza, sambata, fata de acciza la carburanti, pe care premierul Victor Ponta intetioneaza sa o introduca de la 1 aprilie.

Potrivit B1 TV, in piata George Enescu s-au adunat in jur de 10.000 de persoane, alte televiziuni anunta 6.000 de participanti.

Dupa ce au initiat o petitie impotriva Guvernului, cu scopul de a impiedica scumpirea benzinei si a motorinei, liderii PMP strang randurile in centrul Capitalei si vor sa picheteze sediul Guvernului.

Pe scena mitingului au urcat liderul Eugen Tomac, Elena Udrea, Cristian Preda, Marian Preda, Daniel Funeriu, Teodor Baconschi, Theodor Paleologu, Gheorghe Stefan, Florin Popescu, majoritatea fiind imbracati in alb.

Opozitia iese in strada: Mitinguri PDL si PMP anti-Ponta

"Ne aflam la cel mai mare eveniment de strada organizat de Partidul Miscarea Populara. Ne aflam aici pentru ca vedem cum marele specialist in lovituri de stat vrea sa se specializeze si in lovituri la portofelul romanilor. Suntem aici pentru ca suntem impotriva Guvernului Ponta, impotriva acestei masuri abuzive, impotriva accizei.

Daca Ponta vrea bani la buget pentru baronii sai, sa lupte cinstit impotriva coruptiei si evaziunii si sa aduca bani la buget. Noi ducem aceasta lupta mai departe, impreuna cu presedintele Traian Basescu, pentru ca ne pasa de romani. Jos Ponta!", a declarat Eugen Tomac, liderul PMP.

Udrea: Cresterea pretului accizei este o bomba pentru economia Romaniei

"Romanii nu vor cresterea pretului la combustibili. Cresterea pretului accizei este o bomba pentru economia Romaniei. Vor urma cele mai mari cresteri de preturi. Ponta da cu o mana si ia cu alta pentru ca romanii traiesc mai rau. Partidul Miscarea Populara este adevarata opozitie la acest guvern, nu PNL-ul domnului Antonescu. Acum, cand a aflat si dansul ce stia toata tara, ca nu il pune Ponta candidat, s-a trezit ca vrea sa fie candidatul dreptei. Dat unde era domnul Antonescu atunci cand Ponta distrugea economia?

Era brat la brat cu Ponta cand incercau sa dea o lovitura de stat pentru ca nu mai avea rabdare sa ajunga la Cotroceni. Nu va ajunge niciodata. Domnul Antonescu tine sa pacaleasca electoratul de centru-dreapta. Trebuie sa amintim oamenilor ca dezastrul de acum e si din cauza lui Antonescu. PMP face opozitie. Miscarea Populara este impotriva acestui guvern pentru ca acest guvern este impotriva intereselor romanilor", a spus Elena Udrea.

Aceasta a amintit ca PMP isi asuma colaborarea cu Traian Basescu si ca acesta e solutia pentru Romania.

Manifestantii au scandat "Basescu!" si "Ponta te arde cu pompa!".

Anterior, in Capitala s-a desfasurat un protest PDL fata de Guvernul condus de Victor Ponta.

Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, 24 aprilie, că soluţia pe care PSD a adoptat-o, de a candida Gabriela Firea, le dă o anumită siguranţă că votanţii de...
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
#miting PMP pomta Ponta, #Udrea Tomac miting PMP , #Partidul Miscarea Populara