Udrea a adus un cioban in PMP

Miercuri, 05 Februarie 2014, ora 09:33
5477 citiri
Udrea a adus un cioban in PMP
Foto: Facebook/Elena Udrea

Dupa ce, recent, Elena Udrea a postat pe o retea sociala mai multe fotografii alaturi de ciobanul Artimita din Harghita, acum deputatul anunta ca l-a convins pe baci sa se inscrie in Partidul Miscarea Populara.

"Ii urez si eu bun venit in Miscarea Populara ciobanului Artimita din Harghita", scrie Elena Udrea pe contul sau de Facebook.

"Ma bucur ca am reusit sa-l conving sa se alature singurului partid din Romania care face politica altfel si care este deschis tuturor romanilor determinati sa schimbe in bine tara in care traiesc", a mai notat Udrea la descrierea imaginei care o infatiseaza langa ciobanul din Harghita.

Si Partidul Miscarea Populara a anuntat inscrierea ciobanului in formatiune: "Astazi am spus bun venit unui nou membru, Artimita este un tanar agricultor dornic sa se implice. PMP este un partid deschis oricui are Initiativa si dorinta de schimbare! Parerea ta conteaza!".

Elena Udrea a ajuns, saptamana trecuta, in judetul Harghita, la Corbu, loc unde a trait cateva experiente pentru care turismul romanesc - pe care l-a condus nu cu mult timp in urma - este recunoscut in toata Europa, asa cum a notat pe contul sau de Facebook.

Elena Udrea a anuntat, joi, ca a demisionat din PDL si s-a inscris in Miscarea Populara.

In urma plecarii acesteia, au trecut de la PDL la PMP parlamentarii democrat-liberali Camelia Bogdaneci, Daniel Geanta, Dragos Gunia, Petru Movila, Adrian Gurzau, Andrei Volosevici, Ciprian Rogojan, Florin Popescu, Florin Secara si Gheorghe Florin.

Startul inscrierilor in PMP a fost dat, insa, de la Palatul Cotroceni. Fostul consilier Daniel Funeriu a anuntat ca renunta la postul de la Administratia Prezidentiala si se inscrie in Miscarea Populara, urmand sa candideze la alegerile europarlamentare din partea formatiunii.

D.R.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Udrea cioban Artimita, #Udrea Artimita inscriere PMP, #Udrea cioban PMP , #Partidul Miscarea Populara