Udrea, despre Antonescu: Naivitatea se plateste intotdeauna

Marti, 11 Februarie 2014, ora 22:31
1852 citiri
Udrea, despre Antonescu: Naivitatea se plateste intotdeauna

Deputatul Elena Udrea a comentat evenimentele din ultima perioada din USL si considera ca liderul PNL Crin Antonescu plateste acum pentru naivitatea sa.

"In acest moment avem de-a face cu o lovitura de alianta pusa la cale de tovarasii de lupta ai dlui Crin Antonescu. Nimeni nu este de compatimit, naivitatea se plateste intotdeauna in politica.

Romanii vad acum adevarata fata a USL, o alianta nascuta doar pentru functii si pe cale de disparitie din aceleasi considerente. Ponta si PSD nu fac nimic nou", a declarat Elena Udrea, potrivit Evenimentul Zilei.

Deputatul a spunand ca acesta este stilul PSD de a face politica, precizand ca astfel au procedat si Ion Iliescu, Adrian Nastase sau Mircea Geoana.

"PSD nu se multumeste niciodata cu jumatati de masura, vor sa acapereze intotdeauna tot: Guvernul, insititutiile, statul de drept. Ceea ce se intimpla in aceste zile trebuie sa fie o invatatura de minte pentru toti cei care accepta sa se compromita in aliante nocive. PMP ramane singurul partid vertical", a adaugat Udrea.

Udrea: Antonescu incearca sa ii dea sah lui Ponta, aducandu-l in Guvern pe Iohannis

Udrea: Romanii vor avea de ales la europarlamentare intre USD si PMP

Deputatul PMP considera ca singurele forte politice care mai conteaza sunt USD si PMP si ca romanii vor avea de ales la europarlamentare intre acestea.

"La alegerile europarlamentare, romanii vor avea de ales intre USD si PMP. Adica intre fortele socialiste si cele de dreapta autentice. Vedeti bine ca Ponta si Antonescu arunca ultimele lopeti de pamant peste USL. Asta in timp ce Romania e neguvernata.

Din pacate, a trebuit sa aiba loc un tragic accident aviatic ca sa se poata observa clar ca tara e in mana unor incompetentI", a precizat Udrea.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Udrea Antonescu plateste naivitatea, #Udrea Antonescu naivitate, #Elena Udrea PMP, #Elena Udrea alegeri parlamentare , #Partidul Miscarea Populara