Udrea, despre implicarea CNA in politica si sustinerea unui candidat PNL la prezidentiale

Duminica, 06 Iulie 2014, ora 11:43
3277 citiri
Udrea, despre implicarea CNA in politica si sustinerea unui candidat PNL la prezidentiale

Elena Udrea, presedintele Partidului Miscarea Populara, a facut o serie de declaratii la marsul organizat duminica de PMP pentru statul de drept. Liderul PMP a vorbit de implicarea in politica a CNA si despre conditiile in care va sustine in turul doi un candidat PNL la presedintie.

Marsul este organizat la doi ani de la suspendarea lui Traian Basescu de catre Parlament. Scopul acestuia este luarea unei pozitii pentru intarirea statului astfel incat sa nu mai apara evenimente de felul celor petrecute in 2012, a spus liderul PMP.

Doi ani de la suspendarea lui Basescu - PMP organizeaza duminica un mars

Elena Udrea a vorbit si despre Dan Voiculescu, despre care a spus ca dupa o lupta permanenta cu Traian Basescu a incercat inca o data sa scape de acesta, "deoarece prezenta lui Basescu la Cotroceni a insemnat respectarea justitiei", potrivit B1 TV.

Elena Udrea a declarat ca "ne putem trezi ca Romania sa devina o tara ca pe vremea lui Nastase sau Iliescu, cand romanii nu aveau voie si nu puteau sa afle si punctele de vedere ale opozitiei".

In acelasi timp, liderul PMP a declarat ca CNA functioneaza la comanda politica.

"In an electoral este sanctionata presa care nu convine lui Victor Ponta. Trebuie sa luptam pentru statul de drept, justitie puternica si functionarea institutiilor statului. Trebuie sa ii multumim lui Traian Basescu pentru ca lasa in urma lui o justitie puternica".

Elena Udrea, despre sustinerea de catre PMP a unui alt candidat al dreptei la presedintie

In contextul in care se vorbeste despre o unitate a dreptei in alegerile prezindetiale, Udrea a mentionat ca exista anumite conditii in care aceasta ar putea avea loc.

Ce conditii ii pune Elena Udrea lui Crin Antonescu

"O unitate a dreptei in perspectiva prezidentiala inseamna sa sustinem in turul doi pe cel mai bun candidat al dreptei", a spus Udrea, insa a mentionat ca sub pretextul unitatii dreptei se intampla o serie de lucruri aflate sub semnul intrebarii.

"Cei care astazi se pretind lideri ai dreptei si adversari ai PSD sunt cei care erau brat la brat cu Ponta pana in ianuarie 2014", a spus Elena Udrea.

Udrea a declarat ca PMP va sustine un candidat PNL in turul doi numai daca acesta isi asuma ca nu va angaja partidul si nu se va angaja impotriva justitiei si democratiei si daca se nu va dezice de actiunea USL impotriva statului de drept si a justiei.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Elena Udrea mars PMP, #mars stat de drept, #Elena Udrea PMP , #Partidul Miscarea Populara