Udrea: PSD si-a facut campanie de peste 10 milioane de euro din bani publici

Sambata, 07 Iunie 2014, ora 13:35
2739 citiri
Udrea: PSD si-a facut campanie de peste 10 milioane de euro din bani publici
Foto: Realitatea

Elena Udrea, care candideaza sambata pentru functia de presedinte al PMP, a declarat in timpul discursului sau ca Partidul Social Democrat a cheltuit zece milioane de euro din banii publici pentru campania electorala pentru europarlamentare.

"Am vazut cu totii cum PSD si-a facut campanie electorala de peste 10 milioane de euro din bani publici. Si pentru ce? Avem obligatia sa transparentizam cheltuirea banului public, lucru pe care societatea il asteapta de foarte mult timp", a declarat Udrea.

Aceasta a adaugat ca este datoria sa si a colegilor sai sa duca mai departe munca inceputa de Traian Basescu, despre care spune ca este "cel mai important lider din ultimii 25 de ani".

PMP isi alege conducerea - Udrea: Mie nu mi se rupe de partid

"Partidul a invins in diaspora PSD. La Bucuresti a invins PNL si PDL (...) Am incredere ca suntem capabili sa dam semnalul ca porneste schimbarea de care Romania are nevoie. Schimbarea trebuie sa plece de la noi, de la clasa politica. Ne-am asumat un proiect ambitios, dar frumos. Suntem capabili sa ramanem o echipa puternica care sa iubeasca acest partid", a mentionat deputatul.

Elena Udrea considera, dupa cum a spus, ca aceasta competitie pentru alegerea presedintelui PMP trebuie sa aduca mult asteptatul lider de care are nevoie partidul.

"Un om care sa continuie tot efortul pe care l-a facut Eugen Tomac si care sa poata sa faca din PMP un partid care sa conteze in noiembrie 2014 si primul partid din Romania im 2016.

E nevoie de un lider curajor, cu energie, de un om care sa isi dedice fiecare ceas acestui partid si succesului acestui proiect, un om care sa nu fi ingenuncheat niciodata", a continuat ea.

Deputatul a mai spus ca are doar zece ani experienta in politica romaneasca, dar ca in acesti ani a "suportat toate umilintele, jignirile, a infruntat tot misoginismul si discriminarea din politica romaneasca, dar nu am cedat niciodata, am ramas loiala".

Udrea este de parere ca un om politic este bun daca este credibil si daca oamenii aleg sa il urmeze. Asa ca, ea si-a indemnat colegii sa i se alature pentru a ridica Romania, dupa cum au promis populatiei.

"Incepand de maine va trebui sa trecem la constructia filialeleor in teritoriu. Suntem un partid cu 30% filiale in teritoriu, dar este bine. Am vazut cu totii cat conteaza ca, pe langa campanie si mesaj, e important sa ai structuri in teritoriu care sa duca mesajul nostru cat mai aproape.

Avem nevie de principii, de valori. Daca vrem sa fim credbili, trebuie sa dam exemplu, avem nevoie sa ii promovam pe cei mai buni dintre noi, sa punem oamenii potriviti la locurile potrivite", a continuat aceasta.

Udrea: Sunt si avantaje sa fii femeie in politica

Dupa incheierea discursului, deputatul a primit un buchet de flori, gest care a facut-o sa se intoarca la microfon si sa spuna ca: "Sunt si avantaje sa fii femeie in politica".

Delegatii PMP aleg, sambata, presedintele partidului, functie la care candideaza Elena Udrea si Daniel Funeriu. In cursa se inscrisesera si Adrian Radulescu, Adrian Papahagi si Gelu Visan, insa in cursul zilei de sambata au anuntat ca se retrag.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Udrea PSD campanie bani publici, #Udrea PSD campanie electorala, #Elena Udrea PMP , #Partidul Miscarea Populara