Udrea se apara in cazul batranei agresate: O manipulare de proportii

Joi, 08 Mai 2014, ora 12:23
4413 citiri
Udrea se apara in cazul batranei agresate: O manipulare de proportii
Foto: Facebook/Elena Udrea

Elena Udrea a vorbit, joi, despre cazul batranei agresate in timpul vizitei sale din comuna Nana, judetul Calarasi, care a dus la autosesizarea Politiei si deschiderea unui dosar penal.

Dupa ce presa a relatat ca femeia ar fi fost impinsa de un membru al Partidului Miscarea Populara, care o insotea pe Elena Udrea, deputatul a declarat ca informatia este falsa si ca este vorba, de fapt, despre "o manipulare de proportii".

"Individul care a agresat o femeie inaintea venirii mele in comuna Nana NU este membru al Partidului Miscarea Populara. Legarea acestui eveniment de mine sau de PMP este o manipulare de proportii specifica angajatilor unor securisti" a scris Elena Udrea pe pagina personala de Facebook.

Ea le-a cerut anchetatorilor sa rezolve acest caz cat mai repede, astfel incat agresiunea sa nu ramana nesanctionata. De asemenea, deputatul a spus ca premierul Victor Ponta face "declaratii iresponsabile", dupa ce seful PSD a afirmat, la Antena 3, ca "asa au inteles Basescu si Udrea sa faca politica".

"Personal, solicit organelor de ancheta sa verifice acest caz si sa-l solutioneze intr-un timp cat mai scurt, pentru ca o astfel de agresiune nu trebuie sa ramana nesanctionata.

Declaratiile iresponsabile ale premierului Victor Ponta sunt o dovada a faptului ca avem de-a face cu o campanie murdara, in care ma astept la noi inscenari din partea domniei sale si a partidului sau de instigatori", a continuat Udrea.

Dosar penal in cazul unei batrane agresate la Nana, in timpul vizitei Elenei Udrea

Scandalul a izbucnit dupa ce o batrana a fost agresata, luni, in comuna Nana, iar politistii locali s-au autosesizat si au deschis un dosar penal in acest caz. Incidentul s-a produs in timpul vizitei "efectuate de lideri ai unui partid politic, in parcul din localitate", potrivit unui comunicat de presa al Inspectoratului de Politie al Judetului Calarasi, citat de Mediafax.

Surse apropiate anchetei sustin ca femeie a fost imbrancita in timpul vizitei Elenei Udrea in localitate, in campania electorala a PMP.

D.T.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Elena Udrea batrana agresata, #Elena Udrea batrana Nana, #Elena Udrea batrana agresata Nana , #Partidul Miscarea Populara