Aproape toata lumea se bate pe Elena Udrea

Vineri, 05 Octombrie 2012, ora 09:27
2672 citiri
Aproape toata lumea se bate pe Elena Udrea

Liderul PDL Harghita, Adrian Trif, i-a propus Elenei Udrea sa candideze pentru un loc de parlamentar, in colegiul care l-a trimis in Parlament pe actualul ministru de Interne, Mircea Dusa.

"Vreau sa ii propun doamnei Elena Udrea sa candideze in judetul Harghita, intr-o zona in care a reusit sa aduca speranta in casele oamenilor. Este vorba de Colegiul 5 din judet, colegiu care l-a trimis in Parlament pe actualul ministru de Interne, Mircea Dusa", a declarat Adrian Trif, citat de Elena Udrea.

Adrian Trif a mai spus ca va discuta despre candidatura Elenei Udrea in Harghita si in forul judetean de conducere al partidului in cursul zilei de vineri.

Liderul PDL Harghita nu este singurul care o invita pe Elena Udrea sa candideze. In aceasta saptamana, presedintele filialei PDL Neamt, Gheorghe Stefan - Pinalti a invitat-o pe deputatul PDL sa candideze intr-unul dintre cele 11 colegii din judet.

"Am fi onorati daca doamna Elena Udrea ar alege un colegiu din judetul Neamt sa candideze la alegerile parlamentare", a declarat acesta.

In semn de recunostinta, Pinalti spune ca Udrea poate candida pentru oricare dintre cele 11 colegii din judet. "Ii fac o invitatie publica sa candideze la Neamt si as dori sa aflu si pozitia dumneai fata de aceasta invitatie, iar lucrurile vor fi foarte clare si nu vor mai fi speculatii", a declarat primarul Gheorghe Stefan.

Surse citate de NewsIn, zilele trecute, afirma ca Elena Udrea este ofertata si de organizatia de Tulcea, pentru a candida pentru un nou mandat de deputat.

"Dansa ( Elena Udrea n.r.) trebuie sa decida, ca are probabil mai multe variante: din ce stiu eu, si la Tulcea, si in alte judete unde dansa a facut ca ministru niste lucruri bune. Si decizia trebuie sa ii apartina. Degeaba vrem noi (la Neamt) daca nu vrea dansa. Din punctul meu de vedere, noi am primi-o sa candideze", au mentionat sursele amintite. O candidatura a Elenei Udrea la Tulcea este plauzibila avand in vedere interesul acesteia pentru Delta, lucrurile pe care le-a facut pentru zona si deplasarile din timpul mandatului sau.

Pe de alta parte insa, conform unui sondaj intern al democrat-liberalilor, Elena Udrea ar avea in colegiul pe care il reprezinta in Parlament si anume Colegiul 25 Bucuresti, o intentie de vot de 38%.

In plus, conform sondajului citat, acesta ar fi unul dintre cele doua colegii unde USL nu ar castiga cu 50% + 1. Astfel, chiar daca Udrea nu obtine 50% plus unu, in urma redistribuirilor, deputatul ar putea obtine cu usurinta un al doilea mandat

Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
#Udrea candidatura alegeri, #Udrea candidatura Harghita, #Udrea candidatura Neamt, #Udrea candidatura Bucuresti , #PDL