Opinii: Cum imparte Udrea banii, dreptatea si adevarul

Autor: Iulian Leca - Senior editor
Duminica, 05 Decembrie 2010, ora 18:45
4850 citiri
Opinii: Cum imparte Udrea banii, dreptatea si adevarul
Foto: Adevarul.ro

Bine ca nu am ajuns ca Elena Udrea sa imparta si viata, desi nu cred ca nu suntem departe de momentul in care partidul, care isi ia "lumina" de la doamna ministru, va hotari si in privinta asta.

Pana atunci, democrat liberalii tot mai inspirati de aura doamnei Elena Udrea se antreneaza jucandu-se cu soarta mamelor si fiilor nostri nou nascuti.

Despre cum imparte banii doamna ministru s-a scris in presa destul, poate doar ultima ingeniozitate a Guvernului Boc - Udrea sa nu se fi bucurat de toata atentia pe care o merita. Cele 4 miliarde de euro pe care ministerul dirijat de Elena Udrea le va imparti incepand de la anul, pentru refacerea infrastructurii a 10.000 de kilometri de drumuri judetene si locale, vor asigura o campanie electorala de multiple "succesuri" partidului democrat liberal.

Frumusetea acestei "afaceri" consta insa in ironia ascunsa a programului. Desi lucrarile vor incepe din 2011, plata se va face incepand din 2013. Banii ii vor plati tot romanii, insa facturile vor fi taiate efectiv de un alt guvern decat cel de acum.

Cel mai probabil, actuala Opozitie va deconta cheltuielile Elenei Udrea din urmatorii doi ani. Pe scurt, si aici este geniul Programului National de Dezvoltare a Infrastructurii, PD-L isi va face campanie electorala in urmatorii doi ani, pe care o vor achita actualele partide din Opozitie.

Pentru aceasta "reusita", doamna ministru Elena Udrea are tot dreptul sa spuna ca "pentru o femeie din PD-L nu conteaza cat de inalt ti-e tocul, important este cat si ce muncesti". Din perspectiva celor peste 4 miliarde de euro este de inteles ca Elena Udrea gandeste "in fiecare ceas ce sa faci in ministerul tau sa rezolvi problemele".

Dupa ce a terminat cu banii Romaniei, muncindu-si mintea ceas de ceas, Elena Udrea a impartit si dreptatea, afirmand despre judecatori ca "nu dau doi bani pe concepte ca onoare si imagine". Asa se intampla cu un om invatat ca toata lumea sa se inchine in fata lui. Probabil ca pentru Elena Udrea cei care nu sunt de acord cu domnia sa sunt din start dusmani ai statului.

Curioasa mentalitate a unui om care nu a facut nimic pentru Romania, dar a primit tot ce i-a dorit "sufletelul" din partea celor care conduc tara. Este si mai ciudat ca o astfel de afirmatie despre "ideea de imagine" a judecatorilor vine din partea uneia care, in timpul mandatului de consilier prezidential, a reusit sa il oripileze intr-atat pe Andrei Plesu, de la culorile hainelor pana la declaratii si gesturi, incat se pare ca intelectualul ar fi declarat, ajuns la capatul rabdarii, "oh, mon dieu!"

Insa atacul Elenei Udrea asupra magistratilor este doar continuarea campaniei pe care tot partidul democrat liberal o poarta impotriva Justitiei in general. Este continuarea unei campanii impotriva tuturor celor care nu sunt de acord cu ei.

Unde cei care ii critica sunt diabolizati, numiti dusmani ai poporului, inamici ai statului si forte intunecate ale civilizatiei. Asa se vede si mai bine ce fel de "lumina" primesc liderii PD-L de la centrul Elenei Udrea.

O "lumina" a razboiului si a dezbinarii totale, unde cei care au ajuns la capatul rabdarii si la limita saraciei sunt numiti "elemente" care se opun reformarii si modernizarii statului.

Acesta este "adevarul" Elenei Udrea si al partidului Lumina. Tara este condusa cu viteza maxima in colaps, reformarea e mai haotica decat mecanica cuantica, iar modernizarea se transforma in saracirea poporului pana la limita supravietuirii, dar adevarul iluminarii democrat liberale este impus de pe tocuri tot mai inalte.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Cîrstoiu: „Expunerea asta mi-a făcut foarte mult rău. Nu mi se pare normal ca la grădiniţă copilul să fie fotografiat. M-am considerat hărţuit” VIDEO
Cătălin Cîrstoiu: „Expunerea asta mi-a făcut foarte mult rău. Nu mi se pare normal ca la grădiniţă copilul să fie fotografiat. M-am considerat hărţuit” VIDEO
Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei a afirmat că expunerea din ultima perioadă i-a făcut foarte mult rău în viaţa personală, subliniind că nu i se pare normal ca...
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#Elena Udrea ministru Dezvoltarii si Turismului, #Guvernul Emil Boc, #Traian Basescu presedinte Romania , #PDL
Comentarii
N
Noul_val_PSD
rank 1
Iubitorul de Norica Nicolai ! Ce sa-i faci , nu toti sunt liberali , nu toti dau cu "specialistii IT" in postatorii de opinii ....