De ce nu face nunta Elena Udrea

Sambata, 02 Martie 2013, ora 08:49
4145 citiri
De ce nu face nunta Elena Udrea

Elena Udrea a spus, vineri seara, la Alba Iulia, ca ea nu a facut nunta pentru ca nu a vrut sa aiba cumetrii cu nimeni, afirmand ca atunci cand esti intr-o batalie politica este foarte important sa nu ai prietenii sau cumetrii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Elena Udrea, care si-a prezentat, vineri seara, la Alba Iulia, motiunea cu care candideaza la sefia partidului, a fost intrebata de unul dintre membrii PDL aflati in sala daca este pregatita sa duca lupta cu Ponta si Antonescu si a raspuns ca nu are nicio rezerva fata de nimeni si ca a demonstrat acest lucru.

"Cred ca intr-o batalie politica este foarte important sa nu ai complicitati cu nimeni. Pentru ca daca apuci sa ai prietenii, daca apuci sa ai cumetrii, sa ai afaceri poate nu mai poti sa duci batalia politica dupa aceea ca ti-e jena. Nu am nicio rezerva fata de nimeni si am demonstrat-o. Am intrat in politica stiind ca din momentul acela nu imi mai pot permite nici prietenii, nici cumetrii", a mai spus Udrea.

Ea a tinut sa precizeze ca din aceste motivele nu si-a facut nici nunta si ca a acceptat sa fie nasa doar pentru copii abandonati.

"Si, apropo, sa stiti ca de aceea nici nu am facut nunta. N-am mai apucat, am intrat in politica si cand m-am gandit ca trebuie sa-mi gasesc si un nas si ce-o sa iasa am zis ca mai bine nu mai fac nunta si gata. La fel, nu am botezat decat copii abandonati, fara parinti, pentru ca nu am vrut sa nenorocesc o familie care sigur ar fi fost luata de presa dupa aceea si facuta praf.

Orice ar fi facut in viata, s-ar fi spus ca datorita Elenei Udrea sau din cauza Elenei Udrea. Asa ca acelora care m-au rugat sa le botez sau sa le cunun copiii le-am spus: Oameni buni, va faceti un mare rau daca va asociati cu mine, o sa fiti toata ziua la televizoare tocati de dimineata pana seara", a mai spus Udrea.

Elena Udrea a mai afirmat ca nu are nicio retinere fata de nimeni si nici fata de Ponta, Antonescu sau Voiculescu si ca doreste sa se bata cu ei ca si pana acum: "Deci nu am nicio retinere fata de nimeni, nici fata de Ponta, nici fata de Antonescu, nici fata de Voicuilescu sa ma bat cu ei ca si pana acum. Si daca voi fi in continuare tinta campaniilor inseamna ca intr-adevar le e frica de mine".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Elena Udrea nunta, #Elena Udrea Cocos cumetrii, #Udrea lupta Ponta Antonescu , #PDL