Elena Udrea a demisionat din PDL

Joi, 30 Ianuarie 2014, ora 15:53
12218 citiri
Elena Udrea a demisionat din PDL
Foto: Evenimentul Zilei

Deputatul Elena Udrea a confirmat pentru Ziare.com ca si-a dat demisia din PDL si a precizat ca va sustine o conferinta de presa, joi, la ora 18.30, la sediul Partidului Miscarea Populara.

Cel mai probabil, Elena Udrea isi va anunta inscrierea in PMP.

PDL a convocat pentru 1 februarie, la Brasov, Colegiul Director largit si Biroul Permanent National al partidului, unde a fost invitata si Elena Udrea.

Aceasta insa, l-a sunat joi pe Gheorghe Flutur si i-a spus ca nu vine la Brasov si ca a demisionat din partid, au declarat surse din PDL pentru Ziare.com.

Elena Udrea felicita PMP: Era nevoie de o voce puternica a Opozitiei

Miercuri seara, Elena Udrea a declarat, la Realitatea Tv, ca o "bucura" infiintarea Partidului Miscarea Populara (PMP), ca "era nevoie de o voce puternica a Opozitiei". "PMP va aduce asta", este convinsa Elena Udrea.

Elena Udrea a mai spus ca vede PMP ca pe "un partid care sa isi asume, sa continue proiectul de tara pe care il avea presedintele Traian Basescu".

Eugen Tomac anunta inscrierea oficiala la tribunal a Partidului Miscarea Populara

Miercuri, presedintele Partidului Miscarea Populara, Eugen Tomac, a anuntat ca formatiunea a fost inscrisa oficial la Tribunal, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a respins toate contestatiile.

"Data de 29 ianuarie 2014 va ramane in istorie ca data de nastere a Partidului Miscarea Populara!", a scris Eugen Tomac intr-o postare pe Facebook.

Presedintele PMP a mai spus ca, odata depasit acest prag, urmeaza trecerea intr-o noua etapa, "cea a consolidarii si dezvoltarii sale ca partid de centru-dreapta pe esichierul politic al Romaniei".

PMP, abia inregistrat, asteapta noi veniri. Ce spune "contestatarul" Bot

Eugen Tomac a precizat pentru Ziare.com ca de acum asteapta sa se alature formatiunii "nume credibile", printre care si parlamentari.

"Vom continua procesul de organizare, acum avem peste 300 de organizatii in tara, asteptam si alte voci credibile de dreapta in partid. Sunt asteptati toti cei preocupati de viitorul Romaniei si vor sa se regaseasca intr-un proiect de dreapta dinamic, capabil sa faca opozitie USL. Sunt asteptati si oameni din alte partide si oameni care n-au mai facut politica", a spus deputatul ex-PDL pentru Ziare.com.

Intrebat daca vor veni si parlamentari, Tomac a raspuns: "Da, sunt convins ca se vor alatura si parlamentari din alte partide".

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Udrea demisie PDL, #Udrea demisionat PDL , #PDL
Comentarii
Poza silvia_h
silvia_h
rank 5
Ei, acum, se poate spune cu convingere ca PDL nu mai exista. Ceea ce
Poza Cristiann80
Cristiann80
rank 5