Elena Udrea, atac la Ponta: Palatul Victoria si Jilava au acelasi discurs

Miercuri, 08 Ianuarie 2014, ora 16:34
2766 citiri
Elena Udrea, atac la Ponta: Palatul Victoria si Jilava au acelasi discurs
Foto: Antena3

Elena Udrea l-a atacat dur pe premierul Victor Ponta spunand ca atat el cat si Adrian Nastase nu inteleg ca justitia este independenta si ca, indiferent de statut, trebuie sa platesti daca gresesti.

"Constat un lucru relevant, dar deloc surprinzator. Palatul Victoria si Jilava au acelasi discurs. Victor Ponta, prim ministru in functie si Adrian Nastase, fost prim ministru astazi condamnat, gandesc si se exprima la fel despre justitie, care ar trebui sa se afle sub control politic si sa functioneze la comanda puternicilor zilei.

Acesta este statul de drept din vremea fostului premier si, nu cred ca cineva mai are vreo indoiala ca la fel ar fi Romania si sub Victor Ponta. Pentru cei doi este peste capacitatea de intelegere ca justitia a ajuns astazi sa fie independenta si sa condamne oameni politici importanti, doar pentru ca asa functioneaza lucrurile intr-un stat de drept. Indiferent cine esti, ai gresit in fata legii, platesti", a scris Elena Udrea pe Facebook.

Basescu: Ponta sa nu mai atace justitia! Aduce prejudicii grave Romaniei

Comentariile deputatului PDL vin in contextul in care mai multi social-democrati, dar si Victor Ponta, si-au aratat nemultumirea fata de pedeapsa de patru ani de inchisoare primita de Adrian Nastase in dosarul Zambaccian. Premierul a comentat, dupa pronuntarea sentintei, ca fostul lider PSD este victima unui proces politic.

Imediat dupa aceste afirmatii, presedintele Traian Basescu a intervenit si i-a solicitat premierului sa nu mai atace justitia.

Adrian Nastase a fost condamnat luni, 6 ianuarie, prin decizie definitiva, de catre magistratii Inaltei Curti la patru ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita in forma continuata in dosarul Zambaccian.

A.C.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Udrea atac Ponta Nastase, #Udrea discurs palatul Victoria Jilava, #dicurs Udrea Ponta Nastase inchisoare , #PDL