Elena Udrea, despre cei care au plecat din PDL: Cat lichelism!

Sambata, 28 Aprilie 2012, ora 19:07
5262 citiri
Elena Udrea, despre cei care au plecat din PDL: Cat lichelism!
Foto: elenaudrea.ro

Elena Udrea a comentat ceea ce s-a intamplat vineri in Parlament si crede ca aceasta este "realitatea politica, dar si sociala a Romaniei la aceasta ora".

Fostul ministru le-a adresat cuvinte grele celor care au plecat din PDL in ultima vreme, insa crede ca "tot raul spre bine" si romanii vor ajunge sa regrete perioada de guvernare PDL in doar cateva luni.

"Dupa zile intregi de tradari, zvonuri care au umplut media pana la saturatie, informatii pe surse din tabara Opozitiei sau a Puterii, situatia s-a transat. USL a gasit suficienti tradatori cat sa isi treaca motiunea. Jalnic spectacol au oferit cei care s-au culcat seara pdl-isti si, chinuiti peste noapte de rasucirea principiilor ca mititeii pe gratar, s-au trezit dimineata sustinatori ai USL-ului! Cat lichelism!", a scris Elena Udrea, sambata, pe blog.

Despre traseisti, Udrea crede ca s-au vandut pentru un loc sigur de parlamentar ori "pe promisiuni ieftine de orice fel".

"Am spus zilele trecute ca, daca USL vine la guvernare, in sapte luni oamenii ne vor regreta. Guvernul lor nu va putea face nimic pentru asteptarile uriase pe care populatia le are, intai pentru ca tot ce se putea face am facut noi, inclusiv am creat conditii pentru refacerea salariilor bugetarilor si, apoi, pentru ca ei nu vor avea timpul necesar si contextul economic care sa le permita", a continuat Udrea.

Totusi, sefa PDL Bucuresti sustine ca si partidul sau a gresit pentru ca nu a comunicat suficient de mult si nu a facut o permanenta informare a romanilor cu privire la justetea actiunilor guvernamentale.

"Am gresit ca am sustinut oameni care au daunat imaginii partidului prin incompetenta ori prin faptele lor, multi dintre acestia fiind preluati de la guvernarea Tariceanu, ori de la PSD. In mod cert, acestia vor gasi solutia de a se lipi inapoi de USL. Am gresit ca am acceptat traseismul.

Dar mai ales am gresit ca ne-am lasat luati de guvernare si am uitat sa facem politica. Ar fi multe lucruri de spus, dar nu vreau sa lungesc postarea", a precizat Udrea, care crede ca prin aceste actiuni s-a facut curatenie in partid.

A.G.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Udrea demisii PDL, #Udrea tradari PDL, #Udrea plecari PDL, #Udrea guvernare PDL, #Udrea traseism PDL , #PDL