Elena Udrea, despre Sorin Oprescu: Un ipocrit care taie panglici

Miercuri, 23 Februarie 2011, ora 18:45
2383 citiri
Elena Udrea, despre Sorin Oprescu: Un ipocrit care taie panglici
Foto: Arhiva

Elena Udrea il acuza pe Sorin Oprescu de ipocrizie. Sefa PD-L Bucuresti spune ca actualul edil-sef al Capitalei taie panglicile proiectelor demarate de Traian Basescu si Adriean Videanu in mandatele lor. Asta dupa ce Oprescu, pe cand era la PSD, se numara printre contestatarii respectivelor proiecte.

"Pentru sustinerea domnului Oprescu se bate PSD. In niciun caz, cat organizatia Bucuresti e condusa de Elena Udrea, PD-L nu-l va sustine pe Sorin Oprescu. [...] Taie panglici la toate proiectele demarate de Traian Basescu si Adriean Videanu, proiecte pe care le-a dezaprobat in trecut. A fost celebra campanie DA pentru Bucuresti prin care Traian Basescu a incercat sa aduca bucurestenii alaturi de el pentru a putea demara proiectul Pasajului Basarab.

Erau acele imagini cu un preot adus de PSD care il afurisea pe Basescu pe la primarie pentru a nu se face acest pasaj. Oprescu era atunci unul din principalii contestatari, iar "maine" va taia panglica Pasajului Basarab. Este o mare ipocrizie si in general ipocrizia il caracterizeaza pe Sorin Oprescu", a spus Udrea, la videochatul Realitatea.net, realizat in colaborare cu B365.ro.

In acelasi context, sefa PD-L Bucuresti a mai spus ca, in mandatul de primar general al lui Oprescu, lucrarile la stadionul National si-au marit costurile de trei ori.

"Guvernul co-finanteaza (n.r.- lucrarile) si a dat anul trecut in decembrie 36 de milioane de euro pentru ca trebuie sa-l terminam. Ne-am angajat ca se va juca finala Europa League anul viitor, iar stadionul se afla in situatia de a nu putea fi finantat, pentru ca bugetul Capitalei, care va fi aprobat in curand are multe lipsuri. E un buget care aproape nu poate acoperi datoriile RADET si subventionarea pentru RATB", a declarat sefa PD-L Bucuresti.

Citeste mai multe despre Udrea despre Sorin Oprescu: Un ipocrit care taie panglici pe B365.ro.

500.000 de euro șpagă pentru postul de arhitect șef al Iașiului. Detalii din rechizitoriul primarului Mihai Chirica
500.000 de euro șpagă pentru postul de arhitect șef al Iașiului. Detalii din rechizitoriul primarului Mihai Chirica
Apar informații din dosarul în care primarul Mihai Chirica este acuzat de autorizarea în condiții ilegale ale unor construcții din municipiul Iași. Un funcționar, martor în dosar, a...
Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății, și-a depus candidatura la șefia unui consiliu județean din Moldova
Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății, și-a depus candidatura la șefia unui consiliu județean din Moldova
Filiala Vaslui a PNL și-au adus tot efectivul la Biroul Electoral Județean (BEJ) Vaslui, pentru depunerea oficială a candidaturii lui Nelu Tătaru la conducerea Consiliului Județean Vaslui....
#Elena Udrea Sorin Oprescu, #Udrea Oprescu ipocrit, #Udrea Oprescu panglici , #PDL