Elena Udrea explica ce ar putea insemna Miscarea Populara

Vineri, 09 Septembrie 2011, ora 15:15
1368 citiri
Elena Udrea explica ce ar putea insemna Miscarea Populara

Miscarea Populara ar putea viza mai degraba toate fortele care sunt alaturi de "proiectul PDL" decat transformarea Partidului Democrat Liberal, a declarat, vineri, la Craiova, vicepresedintele democrat-liberal Elena Udrea.

In opinia Elenei Udrea, este "necesara" si "exista si preocuparea" pentru o coagulare a fortelor de dreapta care sa fie unite in acelasi proiect, "fie politic, fie de tara", numit Miscarea Populara.

"O coagulare a fortelor de dreapta este necesara si mai ales atunci cand ai un Guvern care duce o politica de dreapta si are nevoie de sustinere in Parlament pentru masurile pe care le ia, cu certitudine ca este nevoie ca adevaratele forte de dreapta sa fie unite in acelasi proiect: fie ca este un proiect politic, fie ca este un proiect de tara, de societate", a spus ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului.

Aceasta a afirmat ca nu se discuta despre absorbtia UNPR de catre PDL, Elena Udrea fiind de parere ca Uniunea devine din ce in ce mai puternica.

"Nu se discuta despre absorbtia UNPR, UNPR este un partid care devine din ce in ce mai puternic, si la nivelul administratiei publice locale si la nivelul administratiei centrale, la nivel national, deci nu avem niciun fel de gand sa absorbim UNPR-ul in PDL si nici nu cred ca ar fi o solutie, pentru ca PDL este un partid de dreapta, UNPR este un partid de centru-stanga, dar avem o colaborare foarte buna in interiorul coalitiei de guvernare.

Cu sprijinul UNPR, Guvernul acesta a reusit sa treaca toate masurile pe care le-a luat in ultimul an si jumatate si vom ramane intr-un proiect politic comun", a mentionat Udrea.

Aceasta a aratat ca toate fortele care sunt pentru modernizarea si progresul Romaniei ar trebui sa fie intr-o singura miscare.

"Desigur, trebuie sa ne pastram partenerii cu care am reusit totusi sa tinem Romania in echilibru in ultimii doi ani. Cred ca mai degraba Miscarea Populara ar putea cuprinde, daca spre acest proiect vom merge, toate fortele care sunt alaturi de proiectul initiat de PDL, un proiect pentru Romania in care sa se adune toti cei care vor si au puterea sa o faca, vor sa traga Romania din criza economica prin care a trecut si care la nivel international cel putin inca se mai manifesta, vor modernizarea Romaniei, sustin toate reformele pe care le-am initiat.

Toti acestia se pot strange intr-o miscare pentru progresul Romaniei as spune, dar asta inseamna sa iau din numele UNPR, dar este o exprimare corecta. Toate fortele care sunt pentru modernizarea si progresul Romaniei ar trebui sa fie intr-o singura miscare", a mai afirmat Udrea.

Ministrul Elena Udrea a fost prezenta vineri, la Craiova, pentru semnarea a trei proiecte cu finantare europeana care fac parte din Planul Integrat de Dezvoltare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
Premierul Ciolacu, alături de tinerii blocaţi pe aeroportul din Dubai: ”Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile” FOTO
Premierul Ciolacu, alături de tinerii blocaţi pe aeroportul din Dubai: ”Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile” FOTO
Marcel Ciolacu, premierul României a postat imagini din aeronava oficială cu care revine în ţară, alături de grupul de tineri blocaţi pe aeroportul din Dubai, el afirmând că zâmbetele lor...
#Udrea Miscarea Populara, #Udrea forte Miscarea Populara , #PDL