Elena Udrea ii acuza de tradare pe sustinatorii lui Vasile Blaga

Marti, 05 Martie 2013, ora 16:32
3578 citiri
Elena Udrea ii acuza de tradare pe sustinatorii lui Vasile Blaga
Foto: Arhiva

Suparata pentru toate atacurile la care este supusa, in campania electorala pentru presedintia PDL, Elena Udrea reactioneaza si ii acuza de aroganta pe "cei din jurul lui Vasile Blaga" de aroganta.

"Dupa ce a dus partidul la 14 la suta reprezentare in Parlament si a injumatatit intre iulie si decembrie voturile primite de PDL, una dintre obligatiile pe care trebuie sa si le asume actuala conducere si toti membrii sai este sa nu dea dovada de aroganta. Or, tocmai de asta se fac vinovati cei din jurul lui Vasile Blaga care incearca sa se comporte ca si cand ar fi castigat deja Conventia din 23 martie si anunta cine ramane si cine nu in PDL", scrie Elena Udrea pe blog.

Mai mult, candidata la presedintia partidului sustine ca "este o dovada de lipsa de respect fata de membrii partidului si fata de delegatii care vor urma sa decida drumul pe mai departe".

Radu F. Alexandru, vice PDL: Ma astept ca partidul sa se rupa. Macovei si Udrea vor pleca

Udrea ii acuza, practic, de tradare, pe sustinatorii lui Vasile Blaga. "Sustinatorii actualului presedinte adopta acelasi discurs al USL sau al Antenelor referitor la ruperea PDL. Sa acuzi pe cineva ca vrea sa rupa partidul inseamna sa-l acuzi de tradare. E un atac la persoana mai puternic decat orice 'epitet' pe care si l-ar putea atribui competitorii", mai scrie fostul ministru.

Elena Udrea precizeaza ca nu are nici o intentie sa se retraga din cursa si nici sa rupa partidul.

"Am intrat in aceasta competitie interna nu ca sa ma retrag, pentru a face jocurile altcuiva, si nici ca sa rup PDL. Spre deosebire de cei care gandesc doar in termeni de functii ocupate, eu cred in viitorul partidului si imi doresc sa fie din nou in cel mai important partid din Romania, capabil sa guverneze din nou tara.

Inteleg, deci, sa-l slujesc asa cum cred mai bine de cuviinta, asa cum am facut-o si pana acum. Spre deosebire de cei care incearca intoxicarea colegilor cu ideea ruperii PDL, eu am ramas simplu membru de partid si, din postura asta, am facut mai multa opozitie USL-ului decat au facut ei din posturile de conducere pe care le ocupa", mai scrie Udrea.

Candidata este convinsa ca va castiga competitia din 23 martie in special pentru ca delegatii care o vor vota se vor afla in cabina de vot singuri, fara sefii de organizatii.

"Voi castiga competitia din 23 martie pentru ca delegatii care vor intra in cabina de vot vor fi acolo doar cu propria constiinta si vor pune stampila pentru viitorul PDL si nu asa cum le cer sefii de organizatii", isi incheie fostul ministru postarea.

Vicepresedintele PDL Radu F. Alexandru sustine ca exista o probabilitate foarte mare ca partidul sa se rupa dupa alegerile interne din 23 martie. El se asteapta ca atat gruparea Monica Macovei, cat si cea condusa de Elena Udrea sa paraseasca PDL.

"Saptamana trecuta, reformistii in frunte cu Monica Macovei au fost in PDL sector 6, organizatia din care fac parte, si colegii m-au sunat sa-mi spuna extrem de neplacut impresionati ca s-a pus textual si insistent intrebarea 'ce faceti daca nu castigati, plecati sau ramaneti in partid', iar doamna Monica Macovei a refuzat sa dea un raspuns ferm.

Acest lucru creeaza un sentiment de profunda nemultumire in randul oamenilor, care nu poate fi compensat de eleganta unor formulari din motiune sau de alte artificii electorale la care se preteaza colegii din echipa Monica Macovei", a declarat Radu F. Alexandru luni, pentru Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Udrea Blaga tradare, #Udrea acuzatii sustinatori Blaga , #PDL